Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A magyar jobboldal, miért nem...

A magyar jobboldal, miért nem akar tudomást venni Donald Trump kampányigéreteiről, a beigért kinai vámokról, ami a mi gazdaságunkat, akár teljesen tönkre is teheti?

Figyelt kérdés

nov. 8. 14:25
1 2
 11/20 gago77 ***** válasza:

Előző vagyok, újrafogalmazom, mert kimaradt egy rész. Szóval: nem értem mi köze Magyarország gazdaságához egy Amerikában bevezetett vámnak, amit a Kínából érkező termékekre vezetnek be. Tehát a KÍNÁBÓL ÉRKEZŐ TERMÉKEKRE! Nem mintha Magyarország majd bármit is exportálni akarna/tudna Amerikába...

Kíváncsi lennék hol olvasol ilyen baromságokat...

nov. 10. 23:42
 12/20 A kérdező kommentje:
Igaz, hogy a fél média erről beszél és minden is ezzel van tele, de tutra bizti, hogy csak én olvasok baromságokat kiváncsian.
nov. 11. 05:45
 13/20 gago77 ***** válasza:
Az az a fele, amelyik a libbantak agyát mossa...
nov. 11. 06:44
 14/20 A kérdező kommentje:

Én azon felében szoktam ilyen baromságokról olvasgatni, ahol azt is elmondják, hogy mi produkáljuk a legrosszabb gazdasági adatokat, szerte kontninensen, a háborúban álló Ukrajnát is beleértve.

Nyilván ez is libbant agymosás, meg az is, hogy, még a lengyel zloti is erősebb, mint a mi nemzeti büszkeségünk.

nov. 11. 06:49
 15/20 gago77 ***** válasza:
Ok, de gondolkozz már egy kicsit. A vám az a behozatalra vonatkozik. Jelen esetben a kínaira. Tehát nem a magyarra. Az a baj, hogy sokan már-már vallási fanatizmussal kezelik a média híreit (mindkét oldalon). Eközben nem veszik észre, hogy a média a félrevezetés és manipuláció legfőbb eszköze. A média közleményeket közöl és nem tényeket. Próbálj kicsit szűrni! ;)
nov. 11. 07:02
 16/20 A kérdező kommentje:

Rendben van, ha gondolkodok és eltekintek a libsiagymosós médiától és szakmailag tekintek erre, én azt látom, hogy a legtöbb amerikai gyártó, már Trump nélkül, magától elkezdett leválni a kinai technológiáról, tök mindegy, hogy hol gyártják és a Fordtól az amcsi piacos Toyotákon át, maguktól kezdtek fejleszteni elektromos akkumulátorokat és ehhez nem kellett, még Trump sem, de tisztában voltak ők is azzal, hogy milyen veszélye van egy kinai konfliktusnak.

Nem kell hozzá sem média, sem libsi agymosás, hogy, ha valaki taktikusan, paraszti ésszel, gondolkodik, rájöjjön arra, hogy ez mit fog jelenteni a mi gazdaságunkra, amikor kinai gyárak tömegével lett telepakolva az ország.

HIBÁSAN!

nov. 11. 07:14
 17/20 gago77 ***** válasza:

Én sem vagyok a hazai kínai gyárak ötletének híve, de komolyan mondom, hogy nem értem a logikád, mikor ezt mondod, hogy az amerikai-kínai viszony negatív hatással lesz a magyar gazdaságra.

Az én logikám szerint jó húzás volt, hogy Orbán kitartott Trump mellett, ez sokat fog jelenteni a következő években. Az hogy mit böfög erre a balos média, pont nem érdekel. Szakértők, cikkírók vannak mindkét oldalon, egyiket sem kell túl komolyan venni.

nov. 11. 07:32
 18/20 anonim ***** válasza:
55%
Az mindenki figyelmét elkeruli hogy trump nem csak kinara akar vámot kiszabni hanem az eura is? Különösen Németországra, de ugye ez az unió miatt mindenkit érinteni fog. A magyar gazdaság meg nagyban függ a nemettol, remélem ezt nem kell reszleteznem.. Na adjátok össze a kettőt meg a kettőt hogy akkor ez szar lesz e nekünk.
nov. 14. 10:39
 19/20 gago77 ***** válasza:
Hát ja, sanszos hogy ez elég érzékenyen fog minket is értinten. Viszont én igazat adok Trumplinak. Mi is keményen megvámoltatjuk az USA-ból ideküldött cuccokat, amennyire tudom.
nov. 14. 11:48
 20/20 anonim ***** válasza:
18) A német gazdaság már most rottyon van amerikai vámok nélkül is. Nem véletlen lesz előrehozott választás
nov. 15. 06:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!