A magyar jobboldal, miért nem akar tudomást venni Donald Trump kampányigéreteiről, a beigért kinai vámokról, ami a mi gazdaságunkat, akár teljesen tönkre is teheti?
Előző vagyok, újrafogalmazom, mert kimaradt egy rész. Szóval: nem értem mi köze Magyarország gazdaságához egy Amerikában bevezetett vámnak, amit a Kínából érkező termékekre vezetnek be. Tehát a KÍNÁBÓL ÉRKEZŐ TERMÉKEKRE! Nem mintha Magyarország majd bármit is exportálni akarna/tudna Amerikába...
Kíváncsi lennék hol olvasol ilyen baromságokat...
Én azon felében szoktam ilyen baromságokról olvasgatni, ahol azt is elmondják, hogy mi produkáljuk a legrosszabb gazdasági adatokat, szerte kontninensen, a háborúban álló Ukrajnát is beleértve.
Nyilván ez is libbant agymosás, meg az is, hogy, még a lengyel zloti is erősebb, mint a mi nemzeti büszkeségünk.
Rendben van, ha gondolkodok és eltekintek a libsiagymosós médiától és szakmailag tekintek erre, én azt látom, hogy a legtöbb amerikai gyártó, már Trump nélkül, magától elkezdett leválni a kinai technológiáról, tök mindegy, hogy hol gyártják és a Fordtól az amcsi piacos Toyotákon át, maguktól kezdtek fejleszteni elektromos akkumulátorokat és ehhez nem kellett, még Trump sem, de tisztában voltak ők is azzal, hogy milyen veszélye van egy kinai konfliktusnak.
Nem kell hozzá sem média, sem libsi agymosás, hogy, ha valaki taktikusan, paraszti ésszel, gondolkodik, rájöjjön arra, hogy ez mit fog jelenteni a mi gazdaságunkra, amikor kinai gyárak tömegével lett telepakolva az ország.
HIBÁSAN!
Én sem vagyok a hazai kínai gyárak ötletének híve, de komolyan mondom, hogy nem értem a logikád, mikor ezt mondod, hogy az amerikai-kínai viszony negatív hatással lesz a magyar gazdaságra.
Az én logikám szerint jó húzás volt, hogy Orbán kitartott Trump mellett, ez sokat fog jelenteni a következő években. Az hogy mit böfög erre a balos média, pont nem érdekel. Szakértők, cikkírók vannak mindkét oldalon, egyiket sem kell túl komolyan venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!