Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A magyar jobboldal, miért nem...

A magyar jobboldal, miért nem akar tudomást venni Donald Trump kampányigéreteiről, a beigért kinai vámokról, ami a mi gazdaságunkat, akár teljesen tönkre is teheti?

Figyelt kérdés

nov. 8. 14:25
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
79%
Én mondtam, hogy ha nem a MILF nyer Amerikában, akkot itt cudar világ lesz...
nov. 8. 14:26
 2/20 anonim ***** válasza:
32%
Majd meglatjuk
nov. 8. 14:27
 3/20 A kérdező kommentje:
Oké, és, ha meglátjuk és azt láttyuk, hogy nézzedmán, ott dől össze a teljes magyar termelés? Akkor mit látsz és mit érsz vele?
nov. 8. 14:27
 4/20 anonim ***** válasza:
55%
A kutyuskát nem érdekli, mi így szeressük.
nov. 8. 14:35
 5/20 anonim ***** válasza:
27%
Mégis hogy tenné már teljesen tönkre? Vezesd már le!
nov. 8. 14:39
 6/20 anonim ***** válasza:
54%
Az emberek igénye IQja memóriája logikája közelít a nullához . Bármivel beetethetők mindenki megváltó a saját oldalán , tömeghisztéria személyi kultusz M P OV D K körül . A homoprobléma pedofilbalhé minden oldalon tetőzik, most Szájer a joker bukott sztár , benne volt a szennyben de simán kimosták . Cseberből vederbe , népjólét nem létezett sosem lesz de ámítható barmok milliárdjai azok mindig léteznek .
nov. 8. 14:41
 7/20 anonim ***** válasza:
43%
Nem tudom, de mit varsz egy atlag fideszestol? Nekik megmondja a vezer mi lesz jo es nekunk az lesz jo. Kritikus gondolkodas? Hova gondolsz? Normalis, nem megoszto jelolt? Ugyan mar. Neki fontos ez az erdekszovetseg valami miatt, aztan bekamuzza h Trump haboruellenes, az hogy mi var rank az meg kit erdekel. Orbannak igy is van eleg pénze
nov. 8. 15:02
 8/20 anonim ***** válasza:
Szerintük jobb azt később megtapasztalni, amikor már nem lehet semmit sem tenni.
nov. 8. 15:35
 9/20 anonim ***** válasza:
52%
Teljesen logikátlan, hogy miért tenne tönkre egy magyarországi gyárat az, ha Kínával szemben vezet be védővámot az USA. Ezek a gyárak eleve az európai piac ellátására épültek.
nov. 8. 16:11
 10/20 anonim ***** válasza:
Nem értem, mi köze az amerikában bevezetett vám a kínai behozatalra? Azt gondolod, hogy a csöpp Magyarország majd Amerikába akar bármit is exportálni, vagy mi itt az összefüggés???
nov. 10. 23:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!