A Lakatos Márk botrány után itt a Varnus Xavér féle. Ki lesz a következő? A. Róbert? F. Sándor? Egyéb? Mi lesz ezekkel a baloldali megmondóemberekkel?
20.Nem minden felnőtt férfi erős. 17 éves az majdnem felnőtt,anatómiailag semmi különbség egy 17 és egy 18 éves között. Egy 15-17 éves sportoló simán meg tud verni egy kövér vagy egy vézna 30-40 évest. Amerikában az pedofília ha egy 18 éves egy 16 évessel szexel ami röhej.
Az FBI statisztikája Amerikára vonatkozik. A pedofilok 90% a hetero férfi.A férfiak csupán 6% a meleg-bi.
#21 ne fokozd a hülyeségeidet. :D Persze, hogy nem minden felnőtt erős, de átlagosan nézve mindenképpen erősebb, mint egy 14-17 éves. Egy 20-30 éves férfi az átlagot nézve mindig is erősebb lesz, mint egy 14-17 éves.
Ne a sportolót hasonlítsd össze az oxigénpalackos beteg emberrel. :D
Ezek a gyerekek intézetisek, nem sportolnak, lelkileg megtörtek, egy pofon és becsicskulnak.
22.14-17 éves eleve nem kisgyerek hanem serdülő. Az intézetek-gyerek otthonok rosszabbak a börtönnél amiről a kormány tehet.
Én is voltam 14-17 éves és bár nem voltam erős,vertem meg felnőtt embert.Nem mondom hogy büszke vagyok rá de voltak akik meg érdemelték.
Xavérról épp most hallgatja / nézi a férjem az egyik riportot.
És jó pár esete volt... ( Ultrahang Plusz ).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!