A Lakatos Márk botrány után itt a Varnus Xavér féle. Ki lesz a következő? A. Róbert? F. Sándor? Egyéb? Mi lesz ezekkel a baloldali megmondóemberekkel?
10-es
Ha majd nem hisztizel és lenyugodtál, akkor írj, mert dühtől értelmezni sem tudod mit mire írtam... mint az utolsó kimásolt mondatomat se sikerült, normálisan értelmezned mire is írtam. :)
"Nahát! Idáig azt szajkózták, hogy ilyen perverzek csak a jobboldalon vannak."
2024-es évből ez is derült ki boomer, nézzük kikkel is ülsz/ültök egy közösségben, pedofilokkal és pedifil mosdatókkal: Endre bá, Kaleta, kecskeméti 2 pap, meg a kalocsai pap, Novák Katalin, Balog Zotya, Nyílt hazaárulókkal: Orbán Balázs, Somkúti Bálint, akkor kereszténykedőt és jobboldalt megjátszó meleg papok és politikusok, Bese atya meg Szájer Jóska. Ez a Jobboldal 2024-es termése.
Semmi!
Látod kérdező, egyeseknek az is elég, ha valaki fejből orgonál, máris nem számít hány kiskorút ront meg, ha megront..
7 éve is ezzel vádolták,
10.Egy 15-17 éves fiú megfelelő erővel rendelkezik,és el tudja dönteni kivel akar szexelni.
Én is voltam 14-17 éves és örültem volna ha egy idősebb 20-30 éves férfival dughattam volna.
A pedofilok 90% a hetero férfi akik kislányokat erőszakolnak,azért értse meg a fidesz hívő ál jobboldali birka hogy egy fiúk többsége megfelelő fizikai erővel rendelkezik,nem tudják olyan egyszerűen meg erőszakolni,csak hazudja ,valójában élvezik.
Ez oltári nagy baromság, amit írtál.
Egyrészt egy felnőtt férfi mindig erősebb lesz, mint egy 14-17 éves gyerek. Nemhiába vannak a sportágakban is korcsoportok, egyszerűen fizikailag gyengébbek, nincs kifejlődve úgy az izomzat, a csontozat. Másrészt mentálisan is gyengébbek, egy felnőtt férfitől megijednek. Harmadrészt ha az arányokat nézzük, akkor már nagyon más a helyzet, FBI statisztika szerint a meleg férfiak 60%-a pedofil.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!