Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Lakatos Márk botrány után...

A Lakatos Márk botrány után itt a Varnus Xavér féle. Ki lesz a következő? A. Róbert? F. Sándor? Egyéb? Mi lesz ezekkel a baloldali megmondóemberekkel?

Figyelt kérdés
nov. 8. 13:16
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
28%

10-es

Ha majd nem hisztizel és lenyugodtál, akkor írj, mert dühtől értelmezni sem tudod mit mire írtam... mint az utolsó kimásolt mondatomat se sikerült, normálisan értelmezned mire is írtam. :)

nov. 8. 14:38
 12/24 anonim ***** válasza:
84%
Ezek nem megmondóemberek hanem romlott zsidó "művészemberek" akik sose tudták mivel foglalják le magukat nagy jólétükben és unalmukban.
nov. 8. 17:00
 13/24 anonim ***** válasza:
28%
Nahát! Idáig azt szajkózták, hogy ilyen perverzek csak a jobboldalon vannak.
nov. 8. 18:36
 14/24 anonim ***** válasza:
39%

"Nahát! Idáig azt szajkózták, hogy ilyen perverzek csak a jobboldalon vannak."

2024-es évből ez is derült ki boomer, nézzük kikkel is ülsz/ültök egy közösségben, pedofilokkal és pedifil mosdatókkal: Endre bá, Kaleta, kecskeméti 2 pap, meg a kalocsai pap, Novák Katalin, Balog Zotya, Nyílt hazaárulókkal: Orbán Balázs, Somkúti Bálint, akkor kereszténykedőt és jobboldalt megjátszó meleg papok és politikusok, Bese atya meg Szájer Jóska. Ez a Jobboldal 2024-es termése.

nov. 8. 18:53
 15/24 anonim ***** válasza:
28%

1-es, igen, teljesen le vagy maradva.

[link]

nov. 9. 02:39
 16/24 anonim ***** válasza:
58%
Érdekes, hogy Puff Daddy botránya után dőlnek a dominók. A végén a konteosoknak meg a Q-nak lesz igaza.
nov. 9. 02:42
 17/24 anonim ***** válasza:
40%
Mondjuk Xaver pont el tudta foglalni magát, kotta nélkül, fejből játszik komoly zeneműveket, amit sok szintén komoly művész kottából.
nov. 9. 02:44
 18/24 anonim ***** válasza:
47%

Semmi!

Látod kérdező, egyeseknek az is elég, ha valaki fejből orgonál, máris nem számít hány kiskorút ront meg, ha megront..

nov. 16. 16:00
 19/24 everlight ***** válasza:
0%

7 éve is ezzel vádolták,

10.Egy 15-17 éves fiú megfelelő erővel rendelkezik,és el tudja dönteni kivel akar szexelni.

Én is voltam 14-17 éves és örültem volna ha egy idősebb 20-30 éves férfival dughattam volna.

A pedofilok 90% a hetero férfi akik kislányokat erőszakolnak,azért értse meg a fidesz hívő ál jobboldali birka hogy egy fiúk többsége megfelelő fizikai erővel rendelkezik,nem tudják olyan egyszerűen meg erőszakolni,csak hazudja ,valójában élvezik.

nov. 18. 02:07
 20/24 A kérdező kommentje:

Ez oltári nagy baromság, amit írtál.

Egyrészt egy felnőtt férfi mindig erősebb lesz, mint egy 14-17 éves gyerek. Nemhiába vannak a sportágakban is korcsoportok, egyszerűen fizikailag gyengébbek, nincs kifejlődve úgy az izomzat, a csontozat. Másrészt mentálisan is gyengébbek, egy felnőtt férfitől megijednek. Harmadrészt ha az arányokat nézzük, akkor már nagyon más a helyzet, FBI statisztika szerint a meleg férfiak 60%-a pedofil.

nov. 18. 09:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!