Csak nekem van olyan érzésem, hogy teljesen egyedül maradtam az értékeimmel a mai világban és, mintha az egész nyugati féltek kezdene megbolondulni? Sorra ülnek fel hazug politikusoknak az emberek?
Itthon és külföldön is, mintha ez valami trend lenne, hogy az összes emberi jóérzést és erkölcsölt, a másik ember tiszteletét, teljesen figyelmen kivül hagyva, a valódi próblémákról messze, nem beszélve, sőt kilóméterekről kerülve, bagetlizálnak el mindent és sértenek meg mindenkit és az emberek, meg újra és újra megválasztják ezeket és a közbeszéd is teljesen ilyenné kezd elfordulni.
Csak engem zavar ez baromira?
Nem e ?
A besúgó hálózat mond esetleg valamit ?
Mindenki jelentette a saját szomszédait is. Ha nem tetszett valami akkor is kus volt a neved mert a gyorsan Márianosztrán találtad magadat 5-10 évre
Ez azért van, mert rengeteg az "átlagos" (legalja) ember. Ők mind el akarják hitetni magukkal, hogy jobbak, sőt különlegesen tehetségesek. Aztán újra és újra megtapasztalják a valósàgot.
Ez a csalódás folyamatos halmozódik.
Aztán már csak úgy tudja megélni a "jobbvagyok" érzést hogy egy "számitó, másokat kihasználó, hazudó rohadék" lesz belőle...
Most kezd inkább helyre állni.
Elég volt ezekből a transzimádó meg bevándorlókat a saját népük elé helyező politikusokból.
Gondolom én, hogy az elkeseredett emberek emiatt az érzés miatt kerülnek "elmebetegek" hatása alá, hogy a világ szebbé változzon, miközben nem az.
Elég volt ezekből a transzimádó meg bevándorlókat a saját népük elé helyező politikusokból"
Helyette erős diktátorok kellenek akik szétbombáznak mindent, világháborúkat csinálnak stb.
Jól gondolod...
Pl; Iszonyatos korrupció van az EU vezetése/ vezetői körül, senki sem láthatja, deritheti ki, nem nyomozhat, mindenkit megvettek kilóra.
A média a következő, népbutítás, social média, aztán jönnek a civil szervezetek y a nyílt társadalom, az LMBTQ és a többi.
Az van, hogy teljesen nyilvánvaló dolgokban ellentétesen viselkednek, mert csak önmaguk érdeke és függősége irányítja őket.
Nem, azt hiszem, hogy, ha én igy gondolom, akkor valami nagyon-nagy baj lehet az én gondolkodásommal.
Én nem igy gondolom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!