Csak nekem van olyan érzésem, hogy teljesen egyedül maradtam az értékeimmel a mai világban és, mintha az egész nyugati féltek kezdene megbolondulni? Sorra ülnek fel hazug politikusoknak az emberek?
Itthon és külföldön is, mintha ez valami trend lenne, hogy az összes emberi jóérzést és erkölcsölt, a másik ember tiszteletét, teljesen figyelmen kivül hagyva, a valódi próblémákról messze, nem beszélve, sőt kilóméterekről kerülve, bagetlizálnak el mindent és sértenek meg mindenkit és az emberek, meg újra és újra megválasztják ezeket és a közbeszéd is teljesen ilyenné kezd elfordulni.
Csak engem zavar ez baromira?
Próbálom úgy megfogalmazni, hogy érthető legyen.
Én nem csak a politika szintjén érzem ezt, hanem társadalmilag is.
Pontosabban a politikán túli világban is azt érzem, hogy egyre kevésbé számit bármi is, ami korábban emberi érték volt.
Nem tudsz tisztességesen előrejutni, nem tudsz értékszinten beszélgetni, érvelni, mert nem jelent semmit.
Közben akár Budapesten, akár vidéken, meg kimegyek az utcára és egy olyan világot látok, ami, mintha társadalmilag nem is létezne.
“ Nem tudsz tisztességesen előrejutni, nem tudsz értékszinten beszélgetni, érvelni, mert nem jelent semmit.”
Ez soha nem volt így. A világ mindig ilyen volt csak a tempó változott
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!