Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Csak nekem van olyan érzésem,...

Csak nekem van olyan érzésem, hogy teljesen egyedül maradtam az értékeimmel a mai világban és, mintha az egész nyugati féltek kezdene megbolondulni? Sorra ülnek fel hazug politikusoknak az emberek?

Figyelt kérdés

Itthon és külföldön is, mintha ez valami trend lenne, hogy az összes emberi jóérzést és erkölcsölt, a másik ember tiszteletét, teljesen figyelmen kivül hagyva, a valódi próblémákról messze, nem beszélve, sőt kilóméterekről kerülve, bagetlizálnak el mindent és sértenek meg mindenkit és az emberek, meg újra és újra megválasztják ezeket és a közbeszéd is teljesen ilyenné kezd elfordulni.

Csak engem zavar ez baromira?

ma 05:47
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
83%
Én is pont ezt érzem.
ma 06:00
 2/14 anonim ***** válasza:
90%
Posztmodern világot élünk. Posztmodern pártokkal. Ma a valóság csekély szerepet kap a választási kampányokban. A pártok saját igazságukat /ami igazából hazugság/ próbálják eladni az embereknek. És lássuk be az emberek sem vevők a problémák teljes megismerésére.
ma 06:05
 3/14 anonim ***** válasza:
20%
Ezért kell a mi vezetőnknek hinni, mert egyedül ő mutatja meg e feltörekvő népnek az utat.
ma 06:11
 4/14 A kérdező kommentje:

Próbálom úgy megfogalmazni, hogy érthető legyen.

Én nem csak a politika szintjén érzem ezt, hanem társadalmilag is.

Pontosabban a politikán túli világban is azt érzem, hogy egyre kevésbé számit bármi is, ami korábban emberi érték volt.

Nem tudsz tisztességesen előrejutni, nem tudsz értékszinten beszélgetni, érvelni, mert nem jelent semmit.

Közben akár Budapesten, akár vidéken, meg kimegyek az utcára és egy olyan világot látok, ami, mintha társadalmilag nem is létezne.

ma 06:11
 5/14 anonim ***** válasza:
28%
Mert nyert a tramp? Nagyon híres bohóc, milliárdos. Az ellenfele meg 3 hónapja még nem is létezett. +Migránsozik!
ma 06:25
 6/14 Gál Gábor 2024 ***** válasza:
83%
Ha nem tudsz semmit a történelemről, de csak Móricz Rokonokját elolvastad, akkor már tudhatod, hogy ezek sosem számítottak.
ma 06:28
 7/14 anonim ***** válasza:
58%
#4 így jár az aki semmirekellő jogászoknak adja a bolygó vezetését. Ha megnézed, amióta a világ nagy részén ez az elvárás, azóta hanyatlik minden.
ma 06:28
 8/14 A kérdező kommentje:
Nem CSAK Trump győzelme miatt és nem a semmirekellő jogászok miatt érzem ezt, hanem már évek óta és egyre mélyebben.
ma 06:38
 9/14 anonim válasza:

“ Nem tudsz tisztességesen előrejutni, nem tudsz értékszinten beszélgetni, érvelni, mert nem jelent semmit.”

Ez soha nem volt így. A világ mindig ilyen volt csak a tempó változott

ma 06:42
 10/14 A kérdező kommentje:
Én nem gondolom, hogy a világ mindig is ilyen volt, az én szüleim nem erre tanitottak és az én környezetemben is az emberek többsége, nem volt mindig ennyire számitó, másokat kihasználó, hazudó rohadék, mint ma a norma.
ma 06:49
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!