3.
így van nem is minden bűncselekményt követnek el cigányok csak a 99,99%-át
#4 Forrás?
(Most fogja demonstrálni azt, amit a 2-es kommentelő írt.)
Van erre bármilyen bizonyíték?
Vagy csak a rágalmazás maradt mint egyedüli fegyver?
Én sokkal több mínuszos iq-val rendelkező Tisza párti hozzászólást olvastam ;)
Én nem mondom, hogy az összeset ők követik el Országosan, de vannak olyan cigánytelepek, ahol lehet igaz lenne a fentebb írt szám.
Mindazonáltal cigánybűnözés mindenki számára ismert, csak a rendőrség nem tartja nyilván.
#8 Nem, de azt például meg tudod nézni mennyi bűncselekményt követnek el az országban, és kis számolással láthatod, hogyha a bűncselekmények 99.99%-át is követnék el cigányok (ahogyan a hasadra ütötted), akkor is csak a cigányság 5%-a lenne bűnöző. Ami persze magas szám, de nem egyenlő azzal, hogy a többségük bűnöző.
Különben is, nem a tényleges bűncselekmények zavarják az embereket, hanem hogy hangosak, büdösek, meg primitívek. De ezek meg nem bűncselekmények.
#7 "Van erre bármilyen bizonyíték?"
Pont annyi bizonyíték van rá, mint arra, hogy mindenkit Soros a Blackrock meg a szabadkőművesek pénzelnek, aki nem Mi Hazánkos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!