Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha szélsőjobboldali nézetű...

Ha szélsőjobboldali nézetű mihazánk szimpatizáns vagyok az szerintetek kizáró ok, hogy jelentkezzek az ORZSE-re hebraisztika szakra?

Figyelt kérdés

Meg szeretnék tanulni héberül, és szeretnék hebraisztikát magas szinten tanulni.

Ezt azért, hogyha nagyban zsidózás folyna, akkor én mint "szakértő" értelmeseket tudjak hozzászólni.

2024. ápr. 15. 22:17
A kérdező szavazást indított:
Igen, ez kizáró ok. Szélsőjobbosokat nem vennének fel hebraisztikára
Nem kizáró ok. Tanulhatsz hebraisztikát szélsőjobboldaliként is
16 szavazat
 1/9 A kérdező kommentje:
A hasznos (nem gyűlölködő) válaszokért תודה
2024. ápr. 15. 22:19
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Zsidó is lehet radikális jobboldali.Izraelben sok az ilyen
2024. ápr. 15. 22:21
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem kizáró ok.
2024. ápr. 15. 22:25
 4/9 anonim ***** válasza:
44%

A bugyuta, beszűkült mentalitás sosem volt kizáró ok arra hogy egyetemre járhasson valaki.

Ehhez amúgy minek egyetemet végezni? :D

2024. ápr. 15. 22:36
 5/9 HakapiszikMatyi ***** válasza:
46%

Az a baj kisfiam, hogy te csak egy unatkozó kölyök vagy...:(

"mihazánk szimpatizáns vagyok". Ha az lennél, le tudnád írni tisztelettel, hogy: " MI Hazánk Mozgalom".

Azt tanulsz, amit akarsz, de első körben TANULD MEG legalább a szervezet nevét normálisan leírni, amire hivatkozol...

És csodálkozunk, hogy "Buta náci"-nak hívnak minket...

Mondjuk: A kérdező, az biztosan nem szélsőjobboldali, mert ekkora gyökér nincs köztünk.

2024. ápr. 15. 23:05
 6/9 anonim ***** válasza:
39%

Szélsőjobboldali ideológiák nem buktak meg a 20 században? Miért kell tovább erőltetni?

Elég nagy szégyenfolt történelmünknek mikor 1944-ben hatalmat kaptak. Miért kell tovább vinni azt az 1 bites gondolkodást?

2024. ápr. 15. 23:19
 7/9 HakapiszikMatyi ***** válasza:
47%

"ma 23:19"

Nem buktak meg. Európában szinte ismétli magát a 20. század ezzel kapcsolatban. Akkoriban a "fajelmélet", a felsőbbrendűség érzése eléggé bele zavart az ideológiába. Manapság ez már kevésbé számottevő. Fura módon, a Skandináv Országokban jellemzően egyre etrősebb, akiket pedig annyira" Liberális- befogadó" népeknek hisz a Világ. Magyarországon, és Európa legtöbb területén az úgynevezett "Nácik" azt szeretnék, hogy kicsit visszaálljon a mezőgazdaság, és ipar egy korábbi időpontra. Minden nép elveszíti a sajátosságait a globalizáció miatt. Szomorú, hogy manapság a boltokban nagybetűvel van kiírva: "Magyar Termék!". Ugyanezt érzik Spanyolországban, Németországban, vagy Észtországban. Leht utálni minket, de szívesebben veszünk magyar élelmiszert, mint mondjuk ukránt, még akkor is, ha drágább. Egyre több a magát cigánynak tartó szimpatizáns is nálunk. ( Direkt nem "romá"-t írtam, mert ŐK cigánynak nevezik magukat.)

Ez most más, mint 100 éve volt...

2024. ápr. 16. 00:08
 8/9 anonim ***** válasza:
54%
Minden cionista radikális jobboldali. Nem értem a kérdést.
2024. ápr. 16. 09:58
 9/9 anonim ***** válasza:
Hát, Szegedi Csanád tudna mesélni :D
2024. ápr. 17. 05:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!