Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Én melyik elnökhöz állok a...

Én melyik elnökhöz állok a legközelebb ideológiailag? 20/F

Figyelt kérdés

Én magamat centristának tartom. Én egy szolidáris államban hiszek, ahol az elesettek segítjük, és mindenki legyen önellátó, kapitalista ez a cél. Én az emberi munkaerőt ami olyan hogy egészségtelen tehát gyárimunka, súlyemelés stb AI robotokkal vinném, de vendéglátásban igenis az emberi alkalmazottakat helyezném prioritásba.

Állami egészségügyet megszüntetném, minden megyének lenne saját egészségügyi rendszere, amelyet az állam csak felügyel.

Közigazgatásilag gyökeresen változtatnék. Minden magyarországi megyét miniállamá csinálnék. Választásokon itt is lenne elektori rendszer, amely az elektor szám egyenesen arányos a lakosság számával. Több megye lenne, Bács-Kiskun, Somogy, BAZ, Szabolcs Szatmár Bereg, Hajdú-Bihar, Jasz-Nagykun-Szolnik, GYMS, K-E megyéket feldarabolnám.

Igen, választásokon Budapest minden kerülete külön elektori terület.

Társadalmilag, nagyon, de nagyon férfipárti vagyok, és antifenimista. LMBTQ támogató vagyok, és HAMAS ellenes, Izrael barát, és ukrán barát. Nato szempontjából militarista, elvárom, hogy mindenki a GDP 2-3%-át költse a hadsereg fejlesztésére. Hajléktalanságot űzném, de kedves lennék, emberséggel, munkára, tanulásra erőltetném őket, mindenki legyen tanult, dolgozó ember.

Tudásalapú társadalom híve vagyok, és eszméleténül Kína ellenes, űzném a kinaiakat az országból, mármint nem úgy, nem vagyok rasszista, csak sok van belőlük a magyar piacokon.

Forintot eltörölném dollárt vezetném be, nem az eurot. Szélsőjobboldalt kitiltanám a közéletből, Mi Hazánkosokat deportálnám, de fideszt csak megtisztítva vagyok hajlandó látni, és a két pártrendszer híve vagyok. Szélsőbaloldali Munkáspárttál is ezt tenném.

Roma kérdésben radikális vagyok. Integrálni kell őket foggal-körömmel, és kész. A bűnözőket meg büntetni, emiatt engedélyezném a gázpisztoly használatát önvédelem céljából.

Bevándorlás korlátozását támogatom, tehát jöhetnek külföldiek, de csak engedéllyel, és az országban nem tartozkadhat a népesség 1%-nál több migráns. Ha átlépi határt ez a szám, akkor sajnos azokat akik nem túl hasznosak, odaadjuk egy másik országnak őket, ha nem beszélnek magyarul!!! Ez fontos kitétel.

Ha külpolitika kedvenc országaim (sorrendben): USA, Izrael, UK, Brazília, Csehország.

Legutáltabbak: Irán, Oroszország, Kína, Észak-Korea, Szerbia.

nov. 7. 19:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Idealista mentális beteg
nov. 8. 12:51
 12/13 anonim ***** válasza:
Reddit èrtelmisègi
nov. 8. 15:01
 13/13 anonim ***** válasza:
Fura és zavaros politikai rendszer ez amit felvázoltál és nem kimondottan centrista
nov. 9. 15:59
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!