Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Melyik a legundorítóbb Fidesze...

Melyik a legundorítóbb Fideszes sajtó?

Figyelt kérdés

nov. 7. 15:02
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
96%
Erős a mezőny, nem tudok dönteni.
nov. 7. 16:17
 12/19 anonim ***** válasza:
94%
Magyar Idők
nov. 7. 16:23
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Mind ugyanazt tolja és egymást jelölik meg forrásként.
nov. 7. 16:32
 14/19 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem a közmédia, ott is főleg a hírcsatornává, azaz gyakorlatilag propagandacsatornává züllesztett m1, mert az jut el a legtöbb, még befolyásolható emberhez; valamint a kezükben lévő megyei lapok.
nov. 7. 16:43
 15/19 anonim ***** válasza:
95%
Az összes. De leginkább a Megafon.
nov. 7. 16:45
 16/19 anonim ***** válasza:
96%
A Megafonban az a szánalmas, hogy még a követőik 99%-a is csak vásárolt chatbot, mert ők akkora gerinctelen f_rgek, hogy még a leghívőbb Fideszesek sem tudnak velük azonosulni.
nov. 7. 17:01
 17/19 anonim ***** válasza:
95%

A felsorolásból (és a hiányokból) amúgy szépen látszik, hogy a FideSS milyen szépen igyekszik lefedni a teljes országot.

Ott van eleve a "köz" TV ami nettó propaganda. Megvásárolt médiumok mint az Origo ami már bűncselekmény szinten tolja a propagandát.

Az index félig-meddig "soft" oldal, mert vannak látszólag pártatlan hírei és nem fűzi bele a kiscicás hírekbe a politikát.

Az átlag érzelmű magyarnak ott a "Magyar nemzet" a mély érzelmű magyaroknak a "Pesti srácok" meg a "Patrióta". A totál legalja, suttyó, kocsmatöltelékeknek meg a "Vadpajtások".

Illetve ott van a "Megafos" ami hangnemében, megmondásában talán inkább a fiatalokat célozza meg a Stand Up Comedy propaganda előadásokkal meg kamu celebekkel.

nov. 7. 17:10
 18/19 anonim ***** válasza:
94%
Csak mivel a Vadhajtásokat ismetem, ezért rászavaztam, bár lehet van undorítóbb, de én csak ezt ismetem a narancskárosult felhozatalból.
nov. 7. 20:23
 19/19 anonim ***** válasza:
91%

Most látom ott van a kurucinfo, régen csak a hozzászólás miatt olvastam, igen színvonalas válaszok vannak, tényleg tudnak fogalmazni, és egymást is magas minőségben és színvonalon küldik el a pitába. Azt is különleges bennük, hogy elveszett Kazincik, gyakori a szóvicc, pl usrael (ez Izrael és USA összevonása) Budapest (judapest) ott olvastam először az egyik hozzászolótól, hogy kolostormalac.

Szóval mióta van Magyar és gondolom szidják poloskazzák azóta nem olvasom, mert nem akarok megutálni azokat, akik utálják a fideszt, Viktort.

nov. 7. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!