Mi lesz a propagandasajtóval hogyha lesz kormányváltás? Megmaradnak, mint úgynevetett jobboldali ellenzéki sajtó? Így többen fogják olvasni? Még radikálisabbak lesznek vajon?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok hogy fog kinézni a Patrióta csatorna, fair right Ádám vajon milyen okosságokat fog mondani, Bede Zsolt vajon utcára fogja szólítani az embereket balhézni és sorolhatnám még. Én már ezért is fogok a Tiszára szavazni, mért én tényleg kíváncsi vagyok, hogy ellenzékben miket fognak alkotni. Gondolom az m1 már nem fideszközeli lesz, de remélem nem egy új propaganda csatorna lesz belőle, hanem valódi közszolgálati tv. Az origot is remélem visszacsinálják, mert régebben szerettem.szept. 13. 14:30
2/9 anonim válasza:
Végre felvállalhatják Bese atyával a kapcsolatukat.
3/9 anonim válasza:
Ezért is lopnak el annyi pénzt, hogy ha kell, akkor ellenzékből is tudják pénzelni a fideszmédiát.
4/9 anonim válasza:
A legnépszerűbbek megmaradnak, de nyilván rengeteg meg fog szűnni ahogy fogy a pénz és a befolyás. A Patrióta pl. pont nem hiszem, hogy meg fog maradni, sokba kerül egy ilyen csatorna, és szinte nulla bevételük lehet, ami nem az állampárttól érkezik. Szép ellenpélda a ihletet adó Partizán, aminek csak patreonon havi 6 millió Ft a bevétele, meg most 37e ember ajánlotta fel adója 1%-át, ami többszáz millió Ft.
5/9 anonim válasza:
elzárják a pénzcsapot, aztán kirúgnak pénzhiány miatt :D
6/9 anonim válasza:
Kormányváltásra minimális az esély, de ha mégis lesz, akkor a közmédia az új kormány propagandáját fogja fújni, az egyéb fideszes médiumokat pedig betiltják.
7/9 anonim válasza:
Nyilván amik közpénzből élnek azok mennének a lecsóba, mert egy vasat se kapnának (remélem). Nem akkora nagy az ő elkötelezettségük, hogy ingyen is dolgozzanak. Mehetnének vissza a balettba ugrálni. De szép is lenne, istenem...
8/9 anonim válasza:
"Még radikálisabbak lesznek vajon?": Igen, mint az atom. De nyugi, mert:
"Nem lesz kormányváltás.".
9/9 anonim válasza:
Kormányváltás tényleg nem lesz, rendszerváltás lesz a Tisza valósítja meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!