Mennyi várod a kormányváltást 2026-ban?
Figyelt kérdés
A 6. Orbán kormány fogja váltani az 5. Orbán kormányt. Hajrá Viktor, hajrá FIDESZ, hajrá Magyarokszept. 8. 17:55
1/11 anonim válasza:
Attól tartok, hogy igazad van. Sajnos ennek van esélye. Bejött a nagy ember TISZA trükkje.
3/11 A kérdező kommentje:
#2-es! Hazaáruló!
szept. 8. 18:02
4/11 anonim válasza:
Orbán az igazi Magyar, MP csak egy globalista áruló. Ahogy Toroczkai (ő mondjuk inkább a nácisága miatt), MZP, Donáth, Gyurcsány mind magyar ellenes haza árulók.
5/11 anonim válasza:
Kérdező, a te meg a ti hazátok, egy ciprusi bankszámlán van Lölő nevén.... ott keresd, ne itt.
7/11 anonim válasza:
Hát nem tudom, valószínüleg velem van a baj, de én se Orbánban sem Magyar Péterben nem bízok / nem szimpatizálok velük. Magyar Péter kifejezetten ellenszenves, hiába akar jót. Inkább leszavazok valamelyik kis pártra (azoknak úgyis nagyobb szüksége van a szavazatokra), azt vesszen el a szavazatom, de én egyikhez se akarok asszisztálni. Persze erre most jönnek majd a szokásos "Aki nem a Tiszára szavaz, az a Fideszre szavaz", meg a "kék-zöld-lila- istentudja milyen Fidesz fiókpártok", de engem ez valahogy nem hat meg :D
8/11 anonim válasza:
Még a kérdésed is értelmetlen. Kapd fel a krumplit, aztán szavazz a ratyikra
9/11 anonim válasza:
Hát jókora ökör vagy te is, meg kell hagyni! Elismered hogy jót akar az országnak, ami igaz is, de mert személyes ellenszenvet érzel iránta ezért nem rá szavazol. Az ilyenek miatt van még hatalmon a fidesz! És jah, ahogy mondod, kidobott szavazat a kis pártokra szavazni, főleg amióta változott a változtattak a választási törvényen..
10/11 anonim válasza:
Sz@rok rá! A fejem felett úgy suhant el az élet, hogy az egymást váltó szélhámosoknak hála semmi érdemit nem tudok felmutatni! Marha nagy eredmény egyik napról a másikra túlélni 89 óta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!