Miért bánják annyira Magyarországon ha Trump nyer? Nem követem semennyire a politikát, a külföldit meg pláne nem, ezért nem értem.
Nálam fordítva van. Nekem Trump szimpatikusabb
12.
Ilyen gondolkodással téged megesznek reggelire a helyi romák. Van pár hasonló széplélek a környéken, általában őket rabolják ki, mert nincs bennük védekezési reflex, mert "jajj, de aranyosak, jajj de sajnálgatom őket, tessék Szelimke, itt egy ingyen szendvics, gyere be a szobába megmelegedni a putri után... Elhoztad az 5 tesódat is? Jól van jut hely mindenkinek..."
(Aznap esti hír: 5 fiatalkorú megtámadott és súlyosan bántalmazott egy nyugdíjaskorú asszonyt, 12000 Forintot, egy fűrészgépet és néhány herendi porcelánt vittek magukkal)
15.
Egy ember viselkedése alapján minősítetted az összes Trump-ot támogató embert. Szerinted ez a korábban írt elnéző meg toleranciára buzdító kommenteknek mennyire mond ellent?
#17 Nem különösebben érdekel a tolerancia, számomra az is egy olyan dolog, amit ki kell érdemelni.
Egyébként sem azt jelenti a tolerancia, hogy mindenkinek simizzük a buksiját, hogy "jajj, jól van, te így gondolod, nem baj az".
Ha valaki azt gondolja, hogy egy Donald Trump személyiségével, stílusával, vérmérsékletével, legfőképpen pedig ilyen ésszel megáldott ember érdemes egy vezető nagyhatalom élére, azt szerintem joggal lehet ostobának nevezni.
18.
Nem ártott volna egy épkézláb, jó jelöltet állítani és akkor most épp a vereségén poénkodhatnánk.
Kicsit a magyar helyzetre hasonlít, ahol Orbán borzalmas, de az ellenzéki jelöltek még szörnyűbbek, így sajnos marad Orbán már 14 éve.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!