"Az oltás témát bebuktad, mert nem vagyok beoltva egyetlen covid vakcinával sem"
Hogy ezt a válszt adtad az oltással kapcs, máris mutatja hogy inkább 40 körül van az IQ-d, nem 130 körül... Ugyanis rohadtul NEM arról vitatkoztunk h be vagy-e oltva te sügér!
"De abban a témában semmit nem ért el az MHM. SEMMIT!"
Még jő, mikor egyetlen kis pár százalékos ellenzéko pártként ment ellene... Te mennyire hülye vagy az már félelmetes... :D
#41: az a baj, hogy elhiszed magadról, hogy vagy valaki, közben egy nagy nulla vagy. Kérdezel, válaszolok, de Te csak terelsz, személyeskedsz.
Tipikus mihaszna vagy, igénytelen suttyó, senkiházi. Nem pazarlok rád több időt, mert egy marék szárított lepke is értelmesebb nálad. Na pá.
Ez a mondás úgy van hogy: "Annyi eszed van mint egy marék lepkének"
Még ezt sem tudtad jól...
Egyébként te sem reagáltál az én észrevételeimre, érveimre. Mégis kinek képzeled magad? Nekem válaszolnom kéne minden baromságodra, miközben te nem válaszolsz??? Nem vagyok a csicskád kiskötsög...
Ha én suttyó vagyok akkor te egy papucsállatka vagy. Isten áldjon! :D
#44 ... és most idekommentelsz egy másik regedről... Jaaaj, hagyjuk már ezeket az ósdi trükköket.
1, Nem érvelek valakinek aki ilyen hülye és nem figyel.
2, "Agymososott" Két "t"...
3, A konteó ez: "a Mihazánk a Fidesz szatelit-pártja"
4, Nem "kellemetlenül" hanem "kelletlenül" te Sügér. A szó, amit írni akartál: kelletlenül. Tudsz magyarul? Mert most már kezdedk kételkedni.
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!