A Mi Hazánk Mozgalom szavazói tényleg elhiszik azt, hogy ők nem a Fidesz szatelitpártját támogatják, hanem egy önálló, Fidesszel ellenkező állásponton lévő pártot?
A Fidesz a népszerűtlen és vitatott törvénymódosító javaslatait a Mi Hazánkkal szokta beadatni, majd elfogadják az Országgyűlésben a "Mi Hazánk javaslatát".
Nem tűnik ez fel senkinek se közülük? A Fővárosi Közgyűlést érintő választási törvény módosítását is a Mi Hazánk kezdeményezte papíron.
"Toroczkai volt az egyik, aki felszólalt a vitnyédi migránstábor ellen.Ezzel beleköpött a Fidesz levesébe."
Nem köpött bele, hanem terelést csinál, mert Bese Gergő botránya, valamint az újabb pedofil papok lebukása már túl sok volt a kormánypártok számára. Mindig van egy terelés, amikor egy nagyobb aljasságról kell elvonni a figyelmet, ebben nagyon jó a Fidesz, nem vetted észre?
mint ahogy sok ember elhiszi hogy magyar péter minden ígéretét megteszi.
ebből kiindulva, miért olyan idegen dolog ez?
"Nem a te főnököd mondta anno, hogy "hazudtunk reggel, délben, este"?"
Kinek? Én pártfüggetlen vagyok, nem vagyok egyetlen párt tagja sem, hogy főnököm legyen.
"Kinek? Én pártfüggetlen vagyok, nem vagyok egyetlen párt tagja sem, hogy főnököm legyen."
Persze, olyan független vagy, hogy folyamatosan a dékás-agitpropit nyomod. 😃
Kérdező,
téged ezért fizetnek, vagy önmagadtól terjesztesz ilyen hülyeségeket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!