Mit szóltok hozzá, hogy a Mi Hazánk Mozgalom minőségi emberekkel erősített?
Hozzájuk csatlakozott Raffay Ernő történész, Tóth Gy. László publicista, politológus: [link]
A hétvégi antiglobalista demonstrációjukon pedig a párt ismert politikusain kívül felszólalt Tóth-Beeri Szilvia operaénekes, Szakács Árpád publicista, és Patrubány Miklós, a Magyarok Világszövetségének elnöke is: [link]
Ők azért nem Győzike meg Kisgrófo-szintű valakik.
Győzike tudja hogyan kell pénzt csinálni, értelmes ember.
Abban viszont kétségeim vannak, hogy a politikai pályafutás neki való. Szer Fidesz nem azért erősített Győzikével, mert
Azt gondolom erről, hogy hajrá!
Én nem szavazok rájuk, de talán másoknak ez jó hír.
Bocsi, elküldtem hamarabb.
Szóval szerintem a Fidesz nem azért erősített Győzikével, mert a politikába akarja bevonni, hanem azért, mert a szavazói körében népszerű.
Úgy is mondhatnám, hogy Győzike a Fidesz egyik influencere.
Mondjuk pl. Bohár Dánielnél Győzike vállahatóbb, az már igaz.
Raffay Ernő egy idegbajos idióta. Történészként egy nagy nulla.
A többieket nemigen ismerem.
8
A szabadkőművességet kutatni, és arról írni miért lenne idegbajosság vagy idiótaság?
Nem amiatt.
Raffay Ernő valaha az Antall-kormányban a Honvédelmi Minisztérium politikai államtitkára volt. Az akkori botrányaira gondoltam. Akkoriban írt egy Trianonról szóló könyvet (Trianon titkai) arról más történészek lesújtóan vélekedtek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!