#30: én csak a legutolsó részre reagálnék, mert nem érint MP.
Nem attól ellenzéki egy párt, hogy nem szavaz együtt a fidesszel. És nem is attól szatellitpárt, mert együtt szavaz néha.
Ha van egy jó rendelet, törvény akkor rendben van. De a fidesznél ilyen nincs csak 5 évente 1x kb. Mindig van valami csavar, olyan kisbetűs rész, ami miatt az egész rendelet arról szól, hogy miképp húzzanak le még egy bőrt rólunk vagy anyagilag, és/vagy erkölcsileg/morálisan.
Na, ezekhez sűrűn asszisztál a mihasznák mozgalom, a Fidesznek kedvező javaslatokat tesz, szavaz meg. Ha nem lenne szatellitpárt, akkor nem így tenné.
#31 Mivel a Mihazánkot csak imigyen kisbetűsen mihasznánkként említed, miközben a Fidesz-t nagy betűvel... hát nem tudom mit gondoljak rólad...
Ha ekkora fiddler vagy akkor nem értem miért mondod, hogy az MH a fityisz szatelit pártja? Na?
"5 évente max egyszer"... - valaki tényleg titkolni akarja hogy fiddleres... Emellett Andersennek is képzeli magát...
Igen. Mindig van valami csavar, de ezek miatt az MH mindig kérdőre is vonja a fityiszt. Csak te nem tudod, mert leragadtál a Hófehérke és hét törpénél....
Az is benne van, hogy az MH még nem egy kiforrott párt, őket könnyebben meg tudja vezetni a dörzsölt fityisz. De szépen lassan feljön a Mihazánk, a 2026-os választást még valszeg nem nyerik meg, de a következőt igen. De a te értelmi szinteden lévők akkor is majd csak ennyit tudnak ideböfögni, hogy "na, a FIDESZ átmentette a hatalmát" v valami ehhez hasonlót! :D
#34: arról inkább ne beszéljünk, hogy ki mennyire "éles kés a fiókban", mert helyettetek is szekunder szégyenérzetem van magyarként, miattatok (is).
Bocs, néha kijavítja a telefon, hiába írom kisbetűvel a fideszt. Utólag meg nem lehet a kommenten módosítani, így előfordulnak gépelési és ilyen apró hibák. Attól még ki nem állhatom a fideszt.
Én már sokszor linkeltem ide bizonyítékokat de ha egy kicsit is érdekelne titeket a haza, akkor nem elvakultan lennétek mihaszna hívők. Nem fogok már linkelni semmit, mert értelmetlen veletek, 80 IQ alatt élőkkel vitatkoznom olyanról, ami a valóság, csak képtelenek vagytok elfogadni. Ha neked már az magában nem elegendő, hogy együtt szavaznak fidesszel magyarellenes törvényekben (sőt, ők terjesztik be azokat - lásd: vármegyés őrület, női jogokat sértő abortusz ellenes törvény, de ott van a mindenféle összefogás a fidesszel városi vagy más szinten).
Én nem kedvelem egyik pártot sem, Tiszára sem szavaztam, mert olyanra, akivel vagy nem értek egyet, vagy nem látom, hogy miért kellene szavaznom, nem szavazok. A Tisza nekem egy kérdőjel.
Ellenben '26-ban, ha addig meg tud győzni valamelyik párt az alkalmasságáról, akkor elgondolkodom az X-en. Persze vannak olyan pártok, akik végleg elásták magyarellenesség miatt magukat előttem (ilyen a fidesz, LMP, MHM, DK stb...).
Remélem örülsz, a te kedvedért próbáltam odafigyelni rá, hogy a fidesz végig kisbetűs legyen. Nálatok ez a legnagyobb probléma, de az nem, hogy romokban a haza.
"Bocs, néha kijavítja a telefon, hiába írom kisbetűvel a fideszt"
De azért nálad ők még mindig "fidesz" és nem fityisz... Akkor a Mihazánkot miért nem tudod legalább mihazánknak írni? Mert ettől menőbb vagy? Te kis "szekunder szégyenérzet", TE!
"női jogokat sértő abortusz ellenes törvény"
Az nem sértette a női jogokat, mikor mindenkibe vakcinát akartan nyomni ha akarta ha nem? És ne gyere nekem azzal hogy nem lett kötelező, mert nem sok kellett hozzá h az legyen.... és jól tudjuk, mik mentek hogy minél többen oltakozzanak, inkább bele se menjünk!
"már sokszor linkeltem ide bizonyítékokat"
Ez gyenge próbálkozás. Ha valamit állítasz, illik bizonyítani. Vagy akkor ne vitázz.
Nem az MH miatt van romokban a haza, az megvan? Én sem szavaztam soha senkire, az MH az első mert rajtuk látom, hogy tényleg segíteni akarnak. Ha az én IQ-m 80 alatt van akkor a tiéd úgy max 40 lehet haver...
"Az nem sértette a női jogokat, mikor mindenkibe vakcinát akartan nyomni ha akarta ha nem?"
Ja, ezt még hadd tegyem hozzá: képzeld ki volt az EGYETLEN párt aki tiltakozott covid-hiszti és az oltások kötelező jellege ellen. Igen, a Mihazánk... Ezt miért nem említetted meg Okostojás? Csak akkor fáj a női jogok elnyomása ha az MH csinálja, mi? Te kis szekunder-faxom...
#37: IQ-ról annyit, hogy az enyém mérve volt 130+, köszöni szépen, rendben van.
Lehet fityisz is de úgy gondolom, az MHM még rosszabb, mint a fityisz így megérdemlik a mihaszna jelzőt.
Az oltás témát bebuktad, mert nem vagyok beoltva egyetlen covid vakcinával sem. Na nem azért, mert 5G, meg Bill Gates meg ki tudja milyen konteó miatt, hanem mert nem bízok kétes eredetű oltóanyagokban + rám nagyjából semmi veszélyt nem jelentett a covid (voltam covid-os, igazam is lett).
De abban a témában semmit nem ért el az MHM. SEMMIT!
Mint ahogy semmi másban sem. Hirdetik, hogy ő miattuk nem lett ez meg az, közben meg az 5%-ukkal semmit nem tudnak tenni, mint ahogy az életképtelen ellenzék sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!