A medián szerint már 7%-kal vezet a Tisza. Felgyorsul a fidesz omlása?
Én már megelégszem azzal is, ha ezt a mértékű összeomlást folytatja. Lehet vitatkozni a számokon, meg hogy melyik közvélemény-kutatónak lehet hinni, de úgy gondolom a tendencia számít. Az pedig egyértelműen a Tisza erősödését mutatja, illetve a Fidesz gyengülését (jó esetben stagnálását).
Hátradőlni viszont nem szabad, mert biztatóak a számok, a választókerületek miatt viszont nagyon nem mindegy, hogy mindez hogyan oszlik meg. Ha a Tisza a nagyobb településeken koncentrálódik, akkor a falvak még mindig döntőek lehetnek. Ezért el kell jutni a legkisebb településre is, amennyiben a Tisza győzni szeretne.
"falvak még mindig döntőek lehetnek"
A 300-400 fős falvak? Nem lesznek azok döntőek. Nem igazán kjárnak el szavazni vagy kevesen. Sose voltak döntőek. Amúgy én tudok például egy olyan falut ahol többségben Fideszes volt, de mostmár mindenki a Fideszt szidja. :). A falvak érzik meg a legjobban ezt a gazdasági helyzetet.
#16: Lehet, hogy kis falvak, de sok van belőlük, nem kell alábecsülni őket.
"Amúgy én tudok például egy olyan falut ahol többségben Fideszes volt, de mostmár mindenki a Fideszt szidja"
Ilyenekből kellene minél több.
"A falvak érzik meg a legjobban ezt a gazdasági helyzetet"
Már júniusban se volt jó a gazdasági helyzet, aztán mégis ezeken a településeken nyert a legfölényesebben a Fidesz. A közvélemény-kutatók szerint is ott a legnépszerűbbek, így ezeken a helyeken még bőven van mit tenni. Nem kell mindenkit meggyőzni, nem is lehet, de az üzeneteket el kell juttatni mindenhova.
"mégis ezeken a településeken nyert a legfölényesebben a Fidesz."
Azért nem volt akkora különbség.. Ha megnézed ahová MP elment a körútját, ott mindenhol 50-50%-ban jöttek ki a Fidesszel. MP-nek mindenhová el kell jutnia és win. :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!