MI az oka hogy a Tisza párt már 7%-kal veri a Fideszt?
Ha tippelnem kéne vakkor az hogy többnyire nem a zsák falukban élő mély nyomorban tengő, alap iskolázottsággal nem rendelkező embereket meg a nyuggereket kérdezgetik elsősorban a közvélemény kutatók hanem a nagy városi utca népét akik hagyományosan fidesz ellenesek.
Szavaztam már felmérés alapján kicsi párta, rohadtul nem tükrözte a valóságot az amit lehoztak előre mint várt eredményt.
Az én szememben ezek a kutatások nem érnek egy rozsdás garast se. Megvárom 26-ot mielőtt nagyon izgalomba jönnék.
14 éve próbáljátok leváltani a Fideszt.
2014-ben baloldalról próbáltátok.
2018-ban jobb oldalról próbáltátok.
2022-ben egy nagy összefogás keretén belül.
Sikerek száma: 0
Most megpróbáljátok egy volt fideszessel leváltani.
2022-ben az összefogásban olyan nagy zűrzavar uralkodott el, hogy a már a saját miniszterelnök-jelöltjüket támadták.
Azt gondolom, hogy 2026-ban hasonló várható. A vereség után nagy zűrzavar, egymásra mutogatás.
A Fidesz 35 éve létezik és egy egységes párt. Bár a vezető Orbán Viktor, de rajta kívül vannak még nagy nevek a párban, akikkel együtt irányítják az országot, egységben.
A TISZA ezzel szemben egy egyszemélyes párt, ami kizárólag az Orbán ellenességből verbuvákódott össze. Nem érdekli őket Magyar Peti személye, sem a programja, csak a kormányváltás.
Nem lesz ebből semmi, csak most van egy túfűtött hangulat.
Egyébként meg ezek a közvélemény kutatók engem sosem kérdeztek meg, érdekes, egyikük sem talált meg. Honnan szedik az embereket?
Meglepő lesz, amit mondok, de én egyaltalán nem vagyok fideszes, és ellenzéki sem. Független vagyok, csak távolról nézem a politikát, így elfogulatlanul látom a helyzetet, szemben azokkal, akik benne vannak, és érzelmileg érintettek.
Az is elmondom, hogy ha nyerne a TISZA, nem lenne jobb világ. Sőt. Rosszabb lenne, mint Viktor és csapata
Igazi ellenzékre (pl. 2rk) nincs igény.
Csak ha a kormányt védem, akkor a politizálók szemébem fideszes vagyok. De ha olyan kommentet írok, amiben meg az ellenzéket védem, akkor ellenzéki vagyok.
LOL.
Na, ezért maradok független, 2026-ban senkinek sem adom a szavazatom.
De hihetsz fideszesnek is, nem zavar :-)
27 - ha senkire sem fogsz szavazni, akkor innen is eltolhatod a biciklit!
(különben ezt régebben a Megafon adta utasításba, hogy a hitelesség kedvéért le lehet tagadni hogy fidernyákok vagytok!!!)
Jobb lenne, de rövid időintervallumon belül nem lehet helyrehozni Orbán hibáit. Magyar Péter kijelentette hogy előbb Romániát is vissza kell előzni, sose mondott amúgy ilyet hogy 1 nap alatt jobb lesz minden. Itt mindennek a lényege a váltás mert Orbán az már teljesen levette a kezét az ország gazdasági növekedéséről, elkezdte a korrupciót belgazdaságon belül, aztán most a küldgazdasági lépések is a NER-es cégek javait szolgálják. Egy 1000 milliárdos (10 billiós) vagyonú magyar ner lovag meg egy minimálbéren tengődő magyar ember helyzeti különbségét el tudod képzelni? Meg ezáltal azt hogy miért tartunk ott most ahol?
Úgy vagy te független, mint az M1....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!