Egyik sem...
Schiffer egy önimádó én tudok mindent a legjobban stílusa kiráz...
Hont szintén ugyan ez, önimádó, azt hiszi amit ő gondol az a tökéletes meglátás
Fekete-Győr mély csalódás... nyílt megélhetési politikus lett belőle, ill. azt hitte hogy ha játssza az ostoba 50 iq alattit, akkor majd szerethetőnek vagy viccesnek fogják hinni, lásd. röhögve mesélt rolleres mosdatós storya.
Somogyi egy nyílt pedofil mosdató, akiért a boomerek oda meg vissza vannak, erős önimádat komplexussal...
Dézsi Csaba fingom sincs ki ez, google segített így megtudtam, hogy Győr volt polgija volt, soha nem hallottam róla, véleményem nincs róla.
Jámbor imád a Tiktokon drámai "összeomlik a társadalom" "mind meghalunk" stílusú vidiket csinálni, imád pánikoltatni, külső alapján nem ítélkezünk, de ő a kivétel, úgy néz ki mint egy hajléktalan patkány, aki most mászott elő a csatornából, engem baromra irritál, és a képviselőséggel járó rengeteg pénz sem segített a külsején...magyarul igénytelen is rá.
Kern András
A Miniszter félrelép c. filmben hatalmasat játszott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!