Mi lesz, ha Magyarország nem tud fizetni az Eu-nak?
Figyelt kérdés
Az Eu nem tudja levonni a pénzt, mert Mo-n nincs miből. Mi lesz, kiraknak minket az Euból?nov. 4. 21:32
11/21 anonim válasza:
Kiküldünk pár közmunkást, hogy söprögesse le. Ha kisebbségiek, akkor talán ott még be is költöztetik egy kilakoltatott német lakásába
12/21 anonim válasza:
A Magyarországra jutó EU-s kohéziós forrásokból fogják levonni, ha a magyar kormány nem végez pénzügyi rendezést.
15/21 anonim válasza:
Hogy lehet valaki ilyen istentelen rosszindulatú??
16/21 A kérdező kommentje:
Tehát konkrét válasz nincs.
nov. 5. 11:31
17/21 anonim válasza:
de van, behajtják a néptől mint írtam korábban
olvasni tudsz?
most ugyanezt csinálják, emelnek mindent
18/21 anonim válasza:
ti is tudnátok ilyen szinten élni mint mi, kereshetnétek eurót de ti a korrupcióra szavaztok mindíg
én csak görbe tükröt mutatok nektek, amit erre reagáltok az reakció a ti életetek fos minőségére
üdv Dublinból
19/21 anonim válasza:
téged fognak majd megfurujáztatni mikor kiderül, hogy 80 évesen vissza kell menni krumplit sütni a mcdonaldsba, hogy ne halj éhen,
emlékezz majd erre, mert én most szóltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!