Mi lesz, ha Magyarország nem tud fizetni az Eu-nak?
Figyelt kérdés
Az Eu nem tudja levonni a pénzt, mert Mo-n nincs miből. Mi lesz, kiraknak minket az Euból?nov. 4. 21:32
1/21 anonim válasza:
Mint a Bank esetében. Incassoznak. Elviszik az értékes korházi berendezések meg ami sokat ér, pénzzé lehet tenni
2/21 anonim válasza:
ingyenmunkaaaaaaa
hajrá, karikor megyek haza euróval, legyen jó magas, hogy minél több mindent megvehessek xdddd
4/21 anonim válasza:
#3 ne irigykedj butus, dolgozz, hogy nekem legyen!
5/21 anonim válasza:
Dehogy dolgozok nem arra vagyok én kitalálva nem hajtok én fejet a rendszer előtt
6/21 anonim válasza:
2: ráadásul nektek külföldről lesz nyugdíj, szintén euróban :) kár hogy addigra csak retekföld lesz mindenfelé...
7/21 PMC Wagner válasza:
Ez lehetetlen mert nem konkrét összeg van megadva hanem az éves gdp szerint. a gdp 1,2-át fizeti be magyarország évente.
8/21 anonim válasza:
ja kár #6-os hogy nálatok az lesz, bezony euróba kapjuk mmajd, de nektek is jó mert nektek abszolút nem lesz semmi majd :DDDDD
dolgozhattok a végtelenségig + 30 év, de ez kellett nektek, hát egyétek
9/21 PMC Wagner válasza:
"hajrá, karikor megyek haza euróval, legyen jó magas, hogy minél több mindent megvehessek xdddd"
sokra mész vele ha itt mindenféle cikk jóval drágább mint külföldön.
10/21 anonim válasza:
#9 hátigen :DDDD
nem minden azért na, de a kaja veszettdrága
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!