Ha Magyarországról végleg elköltözöm, akkor is fizetni kell a TB-t?
Úgy döntöttem, végleg elkötözök innen, és letelepszem egy másik országban. Nem érdekel a kormányváltás sem, nem akarok itt élni.
A kérdés viszont az, hogy ha már nem itt élek, nem itt dolgozom, akkor megy-e a TB adósság? Mit lehetne ellene tenni?
Gondoltam arra, hogy külföldön be szeretnék állampolgárosodni, ebben az esetben visszaadnám a magyar állampolgárságot. Ekkor már nem lenne közöm a TB-hez, ugye?
Le kell jelentened a nemzeti bűnszervezet illetékes osztályán, hogy külföldön élő leszel, és szüneteltetni.
Sok sikert! Sajnos jól döntesz.
Értem köszönöm.
De ha kint élek, és dolgozom, akkor a magyar állam felé semmilyen fizetnivalóm nem lesz ugye?
5: ha kijelentkeztél az itthoni TB-ből hivatalosan, akkor nincs fizetnivalód.
Tessék, olvasd végig!
De úgy nem tudsz kijelentkezni, hogy máshol nem fizetsz (másik EU-tagállamban).
Arra vigyázz azért, hogy EU is rottyon van, idő kérdése.
Én a helyedben messzebbre mennék.
Sziasztok!
Elsőre itt Európába mennek, mert van rokon, ahol lakhatom. Összeszedem magam anyagilag, aztán Európán kívülre tervezek menni.
Mindenesetre pontosan nem tudom mi lesz a jövőben, de egyvalamit igen: Magyarországtól jó messzire szeretnék menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!