A TISZA szavazók nem veszik észre, hogy Magyar Péter egy illúzióba vezette őket? Mialatt ők kormányváltásról álmodoznak, Orbán Viktor rangos és komoly beszélgetést folytatott a volt német kancellárral Bécsben.
Orbán egyértelmű, hogy meghatározó név a világpolitikában, nem úgy tűnik, mintha ropogna alatta a padló:
"és ilyen gyatra gazdasági adatokat akarnának produkálni."
hát a VW gyárbezárások és az autóipar lezüllesztése se egy pozitív gazdasági adat.
12: a kettő nem összeegyeztethető. lehet valami más ipar megdobja a gdp mutatót, de attól még az autógyár döglődhet. ja meg a gdp mutatóidra térjünk vissza ha tényleg megtörtént a leépítés :D
mellesleg ha 3 gyár bezárását, meg a dolgozóik bércsökkentését tervezik, akkor mutasd már meg ezt a forrást, mert elég érdekesnek hangzik
13, oh dehogynem, én simán össze tudom egyeztetni őket, minden gond nélkül.
Németország kezd kijönni a recesszióból, mi meg?! Inflációkövető adóval válaszolunk rá.
Visszatérve a kérdésre: erősen elfogult fidesz szavazó kéri számon a saját elfogultságát a Tisza-szavazókon. Amire nyilván nem lehet válaszolni.
A lényeg: Schröder már régóta nem politikus, a Gazprom fizetési listáján van (de legalább nyíltan, nem úgy mint a mi politikusaink). Ennyire is lehet komolyan venni. "Schrödert számtalan és egyre erősődő kritika éri az orosz gázvállalatoknál végzett munkája miatt Németországban, ami miatt gyakran éri az a vád, hogy az orosz érdekek kiszolgálója lett. Külön felháborodást keltett, hogy a közelmúltban egy nyilatkozatban kardcsörtetésnek nevezte az ukrán aggályokat amiatt, hogy a két ország határán több mint százezer katonát állomásoztat Oroszország (amely egyébként 2014-ben elcsatolta az Ukrajnához tartozó Krímet), és azt is mondta, hogy az orosz katonai manőverek csak reakciók a NATO Lengyelországban és a balti államokban végrehajtott műveleteire."
(2022, forrás: [link] )
Szóval az egyik Putyin-szócső beszélgetett a másik Putyin szócsővel, én ezt nem nevezném "rangos és komoly" beszélgetésnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!