Megnéztem a videót, szerintem a zsebében keresett valamit, nem azt fogdosta. Amúgy nem védem, mert nem szimpatikus, de ez belemagyarázás.
okt. 12. 01:43
3/16 anonim válasza:
Idáig süllyedt a média Magyarországon, 2024-ben, hogy egy elvileg keresztény konzervatív csatorna speciális hírműsorában azt mutogatják főműsoridőben, hogy egy képviselő turkál a zsebében, miközben jó sokszor elmondják különböző kontextusokban, hogy pénisz.
okt. 12. 02:16
4/16 anonim válasza:
Arra bezzeg senki sem emlékszik, amikor a 90-es években, ha Orbán bevonult valahová, vagy végigsétált valahol, akkor a jobb keze hol volt es mit csinált. Nem egyszer, hanem mindig. Egyszer (talán 95-96-ban) összevágtam egy 45 perces videót a TV hiradóiból amikor bevonult valahová, vagy találkozott valakivel, vagy kiszállt egy autóból, 15-20 mp-es "pillanatok" a fxszvakarásairól - pedig akkoriban még nagyon nehéz volt, csak VHS volt, nem videoszerkesztő programok.
Meg mi van a nyelvelésével? Ja, az nem az, aminek látszik.
okt. 12. 03:15
5/16 anonim válasza:
#5 Érdemes lenne azt a videót digitalizálni.
okt. 12. 05:36
6/16 anonim válasza:
OMG. Még van ember aki tud azonosulni a Fidesszel.
okt. 12. 06:02
7/16 anonim válasza:
Úgy bizony, itt tart 2024-ben a fideszes média. Megmutatják a kormánypárti propagandisták, hogy nem tudnak olyan mélyre süllyedni, ahonnan ne lenne még lejjebb.
okt. 12. 06:30
8/16 anonim válasza:
Én Varga Juditra lennék kiváncsi, amikor hazamegy ez a nő a gyerekeihez és esetleg bekapcsolja a TV-t és azt látják, hogy a média mit tesz az apjukkal, mit mond nekik ez a nő?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!