Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Horrorisztikus dolgokról van...

Horrorisztikus dolgokról van tudomása Ábrahám Róbertnek (Videó) ?

Figyelt kérdés

Most néztem a Bayer Showt amiben Róbert szerepelt. Elképesztő. Idézem mert érdekes : "már most 15 embernek tudná kihozni az ügyben a nevét, úgy, hogy van mögötte bizonyíték is, de ezt nem teszi meg, amíg nem megalapozott minden, amiről beszél."

"Léteznek perverz szobák, olyan perverz szobák, ahova kimondottan azokat viszik, akikkel játszani támad kedv [link]

Mi a véleményed?

nov. 3. 22:23
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
23%

#10 Elolvastam a cikket (videót nem néztem meg), elég vad állítás ez a sátánistázás. Remélem nem süllyed feledésbe ez az ügy és kiderül majd, miről/kikről beszél ez az ember.

Viszont ez a mondata számomra értelmezhetetlen, mert végigkövettem az Odakint most szörnyek járnak tüntetést is, Pottyondit is olvasom, de én sehol nem láttam részükről áldozathibáztatást. Számomra olyan ez a mondat, mintha Ábrahám nem ismerné az "áldozathibáztatás" szó jelentését:

"fejezzük be az áldozathibáztatást amit művelnek, aminek Pottyondi az élharcosa, fejezzük ezt be"

nov. 5. 04:26
 12/16 anonim ***** válasza:
61%

Nekem az a véleményem, hogy Ábrahám Róbertnek igaza lehet...

Túl sok az egybeesés, túl sok az áldozat és túl érdekesek a körülmények.

Valszeg nem véletlenül hallgatnak egyesek.

Valszeg túl mélyre érnek a szálak, vagy túl magasra?

Én nagyon drukkolok Ábrahám Róbertnek, hogy győzzön a jó!!

Friss videó:

https://www.youtube.com/watch?v=vBJ9hBLB2iI

nov. 16. 16:14
 13/16 anonim ***** válasza:
34%

“Elképesztő”

Istenem mennyi 13 éves kisgyerek szintjén lévő ember foglalkozik a politikával?

Komolyan ezzel a hatásvadász sz@rral meg tud titeket téveszteni a Rostás Tibor?

Már 2 hónapos az ügy, folyton próbál egy fajta médiafigyelmet felhajtani, de mindig csak történetek vannak és a szavaz, eddig NULLA bizonyítékot tett le az asztalra…

Teljesen komolyan vehetetlen ez az ember, az agyatlan konteóhívöknek veri magát az interneten.

Komoly ember ezzel nem foglalkozik, mert soha nem is volt és soha nem is lesz bizonyítéka!

nov. 16. 20:52
 14/16 anonim ***** válasza:
50%

A sötét oldal egyik kedvence a hiteltelenítés, elbagatellizálás stb.

Ha annyira komolytalan lenne Ábrahám Róbert (kit érdekel mi volt az előző vezetékneve), akkor nem nyomozna a rendőrség és nem menekülnének a bűnösök...

nov. 16. 23:56
 15/16 anonim ***** válasza:
86%
Elképesztő, perverz és sátánista? Ezek a kormányra jellemzőek.
nov. 17. 06:30
 16/16 anonim ***** válasza:
61%
Fidesz propaganda, középkori boszorkányüldözés modernváltozata.
jan. 10. 23:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!