Mivel jobb a Tisza párt, mint a többi ellenzéki párt?
Figyelt kérdés
nov. 3. 14:40
11/20 anonim válasza:
#10 ezt a baromságot meg is tudod valamivel alapozni?
12/20 A kérdező kommentje:
De a fideszből jött, nem értem miért hisznek neki az emberek.
nov. 3. 16:28
13/20 anonim válasza:
11- megtudod te magad. Besétálsz a váci úti Szcientológiai székházukba, a tablóképeken megtalálod őket.
Vagy elmész ugyanide egy gyűlésükre, ott lesznek.
14/20 anonim válasza:
Erő, becsület, tisztelet és szabadság!
16/20 anonim válasza:
15. Tehát feltétlen hinni kell neki, pedig a fideszből jött? Gondolom neked van arra garanciád hogy igazat mond és nem csak azért lett hirtelen bal oldali mert nem kapott több pénzt a főnöktől
17/20 anonim válasza:
#16 bal oldali? Ja, persze, nektek birkáknak mindenki az, aki nem a kolostor malac valagát nyalja.
18/20 anonim válasza:
Nem vagyok birka köszönöm hogy ilyen figyelmes és kedves vagy embertársaid felé :) De ő mondta magáról hogy bal oldali szóval gondolom csak igaz lehet hogy ő úgy látja magát
19/20 anonim válasza:
#18 valami link erről a "magát baloldalinak vallja" dologról? Mert mind a párt, mind ő maga jobbközépnek vallja magát minden eddigi tudomásom szerint.
20/20 anonim válasza:
Jó tudod mit, rosszul mondtam jobb középi. A lényegen nem változtat mivel a jobb és bal oldal teljesen értelmetlen meg a jobb közép meg a szélsők is, annak kéne a lényegnek lennie hogy az ország javát nézik. És a lényegen amit írtam hogy a fideszből vált ki és nem biztos hogy megbízható mert honnan tudjuk hogy az továbbra sem változtat. Nem mondom hogy nem mondhat igazat azzal hogy azt állítja hogy megváltozott de szerintem már rég rájöhettünk volna arra hogy akárki mondhat akármit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!