Ha Magyar Péter kénytelen összefogni a többi párttal, akkor a Fidesz biztosan nyer '26-ban?
Figyelt kérdés
máj. 18. 23:51
1/9 anonim válasza:
Ez e nélkül is atommegagigantikusan biztos, már most.
2/9 A kérdező kommentje:
Akkor minek támogatják a Tiszát, ha biztos a 2/3 26-ban?
máj. 19. 00:03
3/9 anonim válasza:
"Akkor minek támogatják a Tiszát, ha biztos a 2/3 26-ban?"
mert az ellenzéki értelmiségek úgy vannak vele hogy mindegy csak ne óbán, a messiás szindrómájukat elégítik ki
4/9 anonim válasza:
MP senkivel sem fog összefogni, megnyugodhatsz.
5/9 A kérdező kommentje:
Akkor garantált a bukása.
máj. 19. 14:12
6/9 anonim válasza:
Mi vagy te, jós? :D Amúgy ha engem kérdezel, akkor inkább megbukok, mint hogy ezekkel a hitvány "politikusokkal" leszerződjek.
7/9 anonim válasza:
Ez a Magyar Péter ijesztő! Valamit nagyon tud, hogy mindenütt majd elalélnak tőle, és elég sokan össze is jönnek.
Én mondjuk biztos vagyok benne hogyha hatalomra jutna, nagyon megszívná az ország! Csodákat ő se tudna tenni. És egyébként a beszédeibben is teljesen általánosságokat mond. Csak állít valamit és annyi.
De arra rohadtul kíváncsi vagyok hogy mivel babonázza meg ennyire az embereket?
8/9 anonim válasza:
"kíváncsi vagyok hogy mivel babonázza meg ennyire az embereket"
ostoba pórnépet nem nehéz
9/9 A kérdező kommentje:
Én is csodálkozom ezen, mondjuk engem nem igazán érdekel az otthoni politika Prágából. Karácsonyt válasszák meg, Budapest maradjon ellenzéki, ennyi nekem már elég.
máj. 21. 23:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!