Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha Magyar Péter kénytelen...

Ha Magyar Péter kénytelen összefogni a többi párttal, akkor a Fidesz biztosan nyer '26-ban?

Figyelt kérdés

máj. 18. 23:51
 1/9 anonim ***** válasza:
83%
Ez e nélkül is atommegagigantikusan biztos, már most.
máj. 18. 23:57
 2/9 A kérdező kommentje:
Akkor minek támogatják a Tiszát, ha biztos a 2/3 26-ban?
máj. 19. 00:03
 3/9 anonim ***** válasza:
44%

"Akkor minek támogatják a Tiszát, ha biztos a 2/3 26-ban?"

mert az ellenzéki értelmiségek úgy vannak vele hogy mindegy csak ne óbán, a messiás szindrómájukat elégítik ki

máj. 19. 01:18
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
MP senkivel sem fog összefogni, megnyugodhatsz.
máj. 19. 13:23
 5/9 A kérdező kommentje:
Akkor garantált a bukása.
máj. 19. 14:12
 6/9 anonim ***** válasza:
59%
Mi vagy te, jós? :D Amúgy ha engem kérdezel, akkor inkább megbukok, mint hogy ezekkel a hitvány "politikusokkal" leszerződjek.
máj. 19. 16:13
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez a Magyar Péter ijesztő! Valamit nagyon tud, hogy mindenütt majd elalélnak tőle, és elég sokan össze is jönnek.

Én mondjuk biztos vagyok benne hogyha hatalomra jutna, nagyon megszívná az ország! Csodákat ő se tudna tenni. És egyébként a beszédeibben is teljesen általánosságokat mond. Csak állít valamit és annyi.

De arra rohadtul kíváncsi vagyok hogy mivel babonázza meg ennyire az embereket?

máj. 21. 23:46
 8/9 anonim ***** válasza:

"kíváncsi vagyok hogy mivel babonázza meg ennyire az embereket"

ostoba pórnépet nem nehéz

máj. 21. 23:53
 9/9 A kérdező kommentje:
Én is csodálkozom ezen, mondjuk engem nem igazán érdekel az otthoni politika Prágából. Karácsonyt válasszák meg, Budapest maradjon ellenzéki, ennyi nekem már elég.
máj. 21. 23:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!