Meg hogy 1 ember max 2x lehessen miniszterelnök és kész.
Ez a kettő már sokat segít.
Le vertük a tábláról a személyi kultuszt és a maffiát kész javulni kezdene a helyzet lassan ez után.
márc. 26. 20:11
6/11 anonim válasza:
Veszélyes játék... Ha ezzel elkezdené lebontani a "bástyát", akkor talán lenne értelme, de ehhez "mások" is kellenének, de így? Aligha.
márc. 26. 20:37
7/11 anonim válasza:
Én 2010-ben szavazhattam először és 2012-ig voltam Fidesz szimpatizáns, fő ok a fokozódó korrupció és mert elkezdte ekézni az Uniót meg az uniós országokat. Ha ez a kettő nem lenne, meg pár fideszes politikus, akkor nem lenne gond a Fidesszel számomra.
márc. 26. 22:19
8/11 anonim válasza:
a Nyugati fény a DK propagandalapja.
A Fideszt nem fogja tudni teljesen leváltani, maximum koalícióban tudnának kormányozni.
márc. 28. 14:53
9/11 anonim válasza:
Az a baj ezzel az országgal, hogy sok a jobboldali. Mert Magyar Péter elítéli a korrupciót de ugyanolyan fasiszta mint a fidesz. Ő nem lehet alternatíva.
Egy Momentumos
márc. 29. 10:33
10/11 anonim válasza:
9, dehogy fasiszta! Jobboldali, de nem szélsőjobboldali.
Azért ez elég durva kifejezés...
A kormány meg épp arra hajol, ahol több a lopási lehetőség, nincs normális értékrendjük.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!