Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mivel jobb a Tisza párt, mint...

Mivel jobb a Tisza párt, mint a többi ellenzéki párt?

Figyelt kérdés
nov. 3. 14:40
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
19%

A Gyurcsányfóbiásoknak jó csak.

Akárhogy kapálóznak, Dobrevnál, Gyurcsány nincsenek jobb ellenzéki politikusok.

nov. 3. 14:47
 2/20 anonim ***** válasza:
78%
Véleményem szerint semmivel, ugyan olyanok. De egyelőre mivel mindenki lelkesedik értük ezért ők a legesélyesebbek hogy egyszer leváltják a fideszt. Az embereknek szerintem az tetszik hogy Magyar Péter úgymond "fellázadt" a fidesz ellen. Szerintem ez az egész párt egy ugyan akkora kérdőjel mint az összes többi ellenzéki párt. A Tisza pártnak (ezt be kell látnunk) nincs még programja, nincsenek tervei, egyelőre csak annyit mondtak hogy semmi sem jó amit eddig is tudtunk. És ez a személyi kultusz sem helyes szerintem Magyar Péter körül, ne higgyük már róla azt hogy ő az atya fiú szentlélek és majd ő vezeti a villamost, a vonatot, kormányozza az országot, ő lesz az orvos meg majd ő hozza fel a szenet a bányából. Viszont van esély rá hogy leváltják majd a fideszt, de egyelőre én kétségekkel állok feléjük.
nov. 3. 14:50
 3/20 anonim ***** válasza:
72%
Sok százezres tömeget tudott megmozgatni és magamellé állítani MP pár hónap leforgása alatt, ez nagyon fontos ahhoz hogy létrejöjjön a kormányváltás, ezt az ellenzék egyik pártja sem tudta megtenni sőt az össz ellenék sem még 15 év során egyszer sem.
nov. 3. 14:55
 4/20 anonim ***** válasza:
13%
Semmivel. Azért szavaznak rá, mert a média azt mondja nekik.
nov. 3. 14:57
 5/20 anonim ***** válasza:
28%
Én is azért szavaztam a Fideszre mert a tv-ben azt mondták
nov. 3. 14:59
 6/20 anonim ***** válasza:
32%
Nincs itt semmiféle Tisza párt. Ez egy one man show. Magyar petya van.Ő meg annyival jobb hogy egy fideszes fülkeforradalmár szintű agymosott hívőtábort alakított ki. Már ha ez jobb. Mert nem ez lesz a megoldás az ország problémáira.b
nov. 3. 15:40
 7/20 anonim ***** válasza:
60%

Tiszások, fideszesek, dk-sok, mihazánkosok, stb, mindenki aki politikusoknak hisz, ajánlom figyelmetekbe.

[link]

nov. 3. 15:48
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

Van eselye levaltani a fideszt. A csavo sokkal aktivabb es jobban politozal, van kiallasa, es olyen kerdesekkel foglalkozik ami erdekli az embereket.

A politikai teljesitmeny nem feltetlen programok minosegen mulik lasd fideszt, hanem hogy hany embert tudsz az ugyed melle allitani, jelenleg az orszagban Orban es Magyar peter es partjaik akik tomegeket tudnak megmozgatni, plusz a Mi hazank a konteosokat es szeljobbosokat.

nov. 3. 16:10
 9/20 anonim ***** válasza:
Nem gyurcsányozta össze magát.
nov. 3. 16:24
 10/20 anonim ***** válasza:
23%

Azzal tisztában vagytok, hogy Magyar Péter, Tisza = Szcientológiai egyház?

Le kell váltani Orbánt, Gyurcsányt, csak nem rá és nem a parlamenti semmittevő egyéb "ellenzékre".

nov. 3. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!