Melyik a kedvenc Pétered?
Fekete
A Szijjártóban az aktivitás az, ami megnyerő, - szakmai eredmények figyelmen kívül hagyásával!
A Tölgyessy Péter egy tiszteletreméltó ember - szerintem. Róla azt gondolom, hogy ő és a Kupa Mihály volt 1989 óta az a két politikus - ÖSSZESEN, - akik a szakmai tenni akarásuk okán - és nem felelőtlen, gátlástalan túlélés, jólét miatt - vállalták el a pozícióikat.
Képesek is voltak felállni és kisétálni minden különösebb jelenet nélkül a politikából, amikor tisztességtelennek és/vagy értelmetlennek kezdték érezni a tudásuk felhasználását.
Ha a Tölgyessy Péter visszatérne a politikába, akkor figyelemmel kísérném, hogy most éppen mit képvisel a politikája - és biztató értékrend esetén újragondolnám, hogy ismét elmenjek-e szavazni hosszú idő után. A többi ma aktív "politikus" nem érdekel, - leszerepeltek egyenként is és kollektívában is előttem!
A Tölgyessy által fémjelezett Szabad Demokraták Szövetsége volt az utolsó értelmes értékrenddel bíró politikai erő - szerintem - a Magyar Köztársaságban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!