#29 Itt vannak fidesz szavazók akiknél fent kell tartani a látszatot, meg eléjük kell tolni egy szappanoperát. A TV-ben olyanokat hoz le a tények (TV2 kormány által pénzelt hírközlő) hogy az ellenzéki Magyar Péter megigazítja a péniszét, loopoltan kielemzve.
nov. 1. 01:47
33/40 anonim válasza:
#30 Csak trollkodj vele. Ő is azt csinálja.
nov. 1. 05:31
34/40 anonim válasza:
"Tele van az ország migránsokkal."
A kormány csak az illegális migrációt nem támogatja. Így is szokták mondani "illegális migránsok". Akik itt tartózkodnak, azok papírokkal, identitással rendelkeznek és munkavállalók.
Egyébként totál igazad van, de a román és ukrán migránsok az igazán alja, velük van a legtöbb gond...
nov. 1. 07:25
35/40 anonim válasza:
#34 Nem, nem illegális migránst mondogattak egy évtizedig. Hanem migránsokat. Akikkel mi nem akarunk keveredni mert nem vagyunk "kevertfajúak." Idéztem Orbánt.
A legális migráns tán nem veszi el a magyarok munkáját?
nov. 1. 07:51
36/40 anonim válasza:
#34. A fidesz azt mondta, jönnek a migránsok. Láthattad youtube-reklámokban, plakátokon, az origo-féle újságokban, a hír tv-ben, Orbán facebookján. Na és a valóságban? Kérdem én, a valóságban mit láttál azokból a migránsokból? Mert én személy szerint semmit. Érdekes módon most tömegével özönlenek be a migránsok, és veszik el a magyarok munkáját. Őket pedig a kormány tette be ide. Ebből én láttam sokat, én inkább a szememnek hiszek, nem a menő határkerítés-építő képeknek.
nov. 1. 09:35
37/40 anonim válasza:
"A legális migráns tán nem veszi el a magyarok munkáját?"
Te hajlandó lennél elvégezni helyettük ugyanazt a munkát, ugyanannyi bérért?
Ha igen, akkor valóban elvették a munkádat és jogos a felháborodásod!
nov. 1. 11:47
38/40 anonim válasza:
"Ha igen, akkor valóban elvették a munkádat és jogos a felháborodásod!"
Nekem nem tudják elvenni a munkámat, de attól még Orbán szemére vetem, hogy a vendégmunkásokból sem kért annak idején.
nov. 1. 12:00
39/40 anonim válasza:
#37 Csak így tovább, a kirúgott gyári munkások értékelni fogják ezt a kommunikációs irányvonalat 2026-ban. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!