Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek arról hogy...

Mi a véleményetek arról hogy a Tisza párt megszavazta hogy ne kapjuk meg a nekünk járó uniós forrásokat?

Figyelt kérdés

tegnap 21:57
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
75%

Jól gondolom hogy vér fideszes vagy, kérdező? Csak mert azokra jellemző hogy fel sem fogja az ellen-véleményeket, csak darálja a fajtájára jellemző f.szságokat mint egy droid...

Az ilyen minek kérdez? Jah, hogy közös gyűlölködést vár a többi kis fityeszestől...

tegnap 22:09
 12/32 anonim ***** válasza:
70%
Kérdező, nem tudom tudod e, de Magyarországon a migránsokat átnevezték vendégmunkásnak.
tegnap 22:09
 13/32 anonim ***** válasza:
75%
Kedves Kérdező, mióta nem kapjuk meg az EU-s forrásokat, és mióta van MP? Ha be tudod adni a helyes időrendet, akkor talán azt is megérted, hogy lehet-e közöttük okozati összefüggés. Bár lehet, hogy túl bonyolult feladatot adtam...
tegnap 22:10
 14/32 anonim ***** válasza:
23%

Nemrég azt mondta Calvin Klein Reply, hogy haza kell hozni az uniós pénzeket. Akkor a Tisza-szektások egyhangúan skandálták, hogy igen, jogos, tessék hazahozni, kapják meg az önkormányzatok. Én azt írtam akkor is erre az oldalra, hogy helyes, kapják meg közvetlenül az önkormányzatok, hozzuk haza.

Most, hogy a divatmajom megint az ellenkezőjét csinálja annak, amit megígért (hansgúlyozom: MEGINT), hirtelen véleményt váltott a szekta, és most már nem szabad hazahozni, ne kapja meg senki, majd ha eltakarítjuk Orbánt, mert "ércse meg minizter elnők ur, vége van". A faxt változott a véleményetek, tiszások. Véleményetek sincs, csak felülről diktált gondolataitok. Pont mint a fideszeseknek. Nehogy kiderüljön, hogy mint kettőt a K-betűs épületben írják meg.

tegnap 22:10
 15/32 anonim ***** válasza:
66%
Ha a Tisza Pártnak ekkora hatalma van, akkor szerintem is legyenek ők a következő kormánypárt, mert akkor biztosan hazahozzák az EU-s pénzeket. Hajrá Magyarok! Orbán takarodj!
tegnap 22:16
 16/32 anonim ***** válasza:
91%
15. Annál ami most van, biztos nem lehet szarabb... És igen, orbán, takarodj!!!
tegnap 22:18
 17/32 anonim ***** válasza:
79%
Én nem tudom mi van ebben az országban, van még ember aki a fideszre szavaz. Ezt soha nem fogom megérteni.
tegnap 22:20
 18/32 anonim ***** válasza:
84%
Az jobban zavar, hogy lézerjani 4,5 millió/négyzetméterér vásárolgat lakást, közben bevezetik az inflációkövető adókat meg kivetnet egy csomó újat, de inflációkövető fizetés meg nincs
tegnap 22:25
 19/32 anonim ***** válasza:
27%

16

Egy kettévágott szar két felét hasonlítod össze.

De ennél is siralmasabb, hogy ugyanúgy elnézed a disznóságokat, mint a fideszes, ugyanúgy a "mér, a másik jobb?" érvelést használod, majd ideírod, hogy a fideszesek hülyék. Mivel vagytok ti különbek a fideszesektől?

tegnap 22:31
 20/32 anonim ***** válasza:
69%

Nagy mágus ez a Peti gyerek, hogy pár hónapos EP képviselőként már második éve függeszti fel az EU-s forrásokat.

Főleg úgy, hogy ez még csak nem is az EP hatásköre.🤣🤡

tegnap 22:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!