Mi a véleményetek arról hogy a Tisza párt megszavazta hogy ne kapjuk meg a nekünk járó uniós forrásokat?
Figyelt kérdés
tegnap 21:57
21/32 anonim válasza:
17! Nekem sem tetszenek dolgok, és elég régen nem voltam szavazni sem! De ha 2016ban elmegyek, fideszre húzom az x-t. Ennyire jóvilág az elmúlt 40-évben nem volt mint az utóbbi időszakban, leszámítva kicsit az utóbbi 4-évet. Aki tudja mi volt előtte, az tudja hogy mi a sokkal roszabb. Szerintem, gondolom fiatalabb lehetsz még. Ha így van, hidd el nem akarod te azt. Mégegyszer mondom, nekem is nyílik a bicska a zsebembe sokmindennel kapcsolatban, bár igazából nem tudom mit miért csinálnak.
22/32 anonim válasza:
És szerinted kérdező, te meg én, meg a többi kisember, mit látnánk abból a pénzből?
24/32 anonim válasza:
23! Igen, körülbelül ennyi a szintetek. Mint a Petikének. Mindent szidni, de hogy mivel mit kellene máshogyan csinálni, arról semmit nem hallunk. Te b..rom! 2 héttel a megjelenése előtt a Mészárosnál kopogott állásért! Többen látták az egyik első tüntetése után egy kávézóban egy fideszes képviselővel kávézgatni, pedig balosok látták!
25/32 anonim válasza:
A balosok egy része pontosan tudja, hogy Magyar Péter fideszes volt, és nem is fognak, fogunk rá szavazni. Vannak viszont sajnos olyanok, akik felülnek a trendnek, van még bő másfél évük kijózanodni. Egészen elképesztő, hogy egy volt fideszes bohóckodik az ellenzki térfélen.
26/32 anonim válasza:
#23:45
Telibe megmondja egy csomo interjuban. Látszik mennyire vagy képben. Agyhalott
27/32 anonim válasza:
Mit mond meg? Tudod hányan kiabáltak már a pálya széléről? Aztán mikor játékba kerültek a Horntól az Antalig, a Gyurcsányék ja. Nézd meg a háború a nemzet ellen doku filmet a youtubeon. 2-3 részt mindenképp.
28/32 Dongaben válasza:
A 2025-ös uniós költségvetésről szavaztak az EP-ben. Tehát ezt ne keverjétek a korábbi uniós források visszatartásával. Azt látjuk, hogy a Tisza ott folytatja, ahol a Momentum abbahagyta... Némi olvasni való is:
29/32 anonim válasza:
#5, #6: Én Romániában élek, nincsenek migránsok, az óvodákba se jönnek transzok és még háború sincs, pedig közelebb is vagyunk Oroszországhoz és Moldova is problémás lehet. De még háborús veszélyhelyzet, vagy háborús infláció sincs. EU-s pénzek ellenben érkeznek. Szóval jól átvertek titeket, sajnálom, hogy ennyi eszetek van.
A kérdés meg egy jó nagy hazugság.
30/32 anonim válasza:
#27 (23:59)
Most az a kérdés leálljak-e vitatkozni egy agyhalottal 🤔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!