Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tényleg szomszédos országokba...

Tényleg szomszédos országokba olcsóbb az élelmiszer vagy csak baloldali uszítás?

Figyelt kérdés
[link]
okt. 31. 14:56
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
92%

*országokban

Sokan járnak oda vásárolni. A baloldali uszítás miatt tennék ezt? Nem gondolnám.

okt. 31. 15:00
 2/30 anonim ***** válasza:
95%

Ha bárki kritizálni meri bármiben a kormányt, az rögtön baloldali uszító.

Amelyik újság leír valamit, ami esetleg még igaz is, de akormánynak nem tetszik az szintúgy.

Remélem páran majd utólag rájönnek, hogy mennyire hagyták magukat félrevezetni és bevinni a gyűlöleterdőbe. És akkor majd elszégyellik magukat.

okt. 31. 15:08
 3/30 anonim ***** válasza:
0%
Mindig lehet találni valamit, ami épp olcsóbb, vagy épp drágább. Átlagosan még az EU átlaga alatt vagyunk árszínvonalban.
okt. 31. 15:18
 4/30 anonim ***** válasza:
86%
Igen. Éttermek főleg olcsóbbak (és jobbak)
okt. 31. 15:26
 5/30 anonim ***** válasza:
91%

Akik kijárnak elmondják hogy egy bevásárláson két-három esetleg négy ezer forintot is megtudnak spórolni. Namost ha 10 alkalommal számolunk az 20-30-40 ezer Forint megtakarítás havonta, ebből már kitelik a tankolás is egy hónapba, de a benzin is olcsóbb a környező országokba.

Azért ez nemrossz, nem véletlen hogy sokan átjárnak.

okt. 31. 15:30
 6/30 anonim ***** válasza:
100%
Sokan étterembe is átjárnak sőt még szinhába is.
okt. 31. 15:31
 7/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem hogy most, én amint nyílt a határ, folyamatosan jártam. Ne úgy képzeld, mindent nagyon megéri. Viszont mindig tudtam olyat hozni, ami megérte. Nekem szlovák van közel, akciósból, nagy bevásárlás 30 ezer megtakarítás. Ráadásul, nekem amit gyártanak élelmiszert, jobban tetszik. Szalámik, kimondottan, de bármennyi ruszlit hozok, elkapkodják, mert én nem szeretem. Saját sajtjaik is vannak finomak. Aki sörös, annak is nagyon megéri.
okt. 31. 15:39
 8/30 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos csak azorbánország ilyen nyomorult. Sikerült azorbánnak lezülleszteni Magyarországot az EU legutolsó helyére 14 év alatt, ez aztán a nagy "siker" történet viktorka! Hajrá Tisza!
okt. 31. 15:50
 9/30 anonim ***** válasza:
100%

Külön FB csoportok vannak, amik felhívják a lehetőségeket a jó vételekre, stb.

[link]

Egy-két dologért nem érdemes kimenni, de nagyobb tételben vásárolva még benzinköltséggel is jobban lehet járni.

okt. 31. 15:52
 10/30 anonim ***** válasza:
100%
Olaszország nem szomszédos ugyan, de Rómában olcsóbb a pizza, mint Pesten.
okt. 31. 15:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!