Sok fideszes miért úgy gondolkodik, hogyha valami a többségnek nem releváns, akkor az nem is lényeges téma, nem kell vele foglalkozni?
Nem vagyok Fideszes, de gondoltam, azért csak tisztába rakom itt a dolgokat...
1) A melegek ügyével folyamatosan foglalkozik a Fidesz, csak épp nem olyan döntések születnek, amik a liberálisoknak tetszene.
2) A fogamzásgátló ne is legyen nemvényköteles, azért az egy kockázatos hormonkészítmény. Amire te gondolsz szerintem, ami mostanában volt hír, az az eseményutáni tabletta vénykötelességének megszüntetése.
Az sem egy kockázatmentes készítmény, de annak a vénykötelességét én is eltörölném, de szigorúan szabályoznám: max. havi 1x (vagy ritkábban) lehessen hozzájutni vény nélkül (pl. a gyógyszertárak felhőrendszerében látszódna, mikor vett utoljára eseményutánit a nő vagy ilyesmi), és sajátfelelősségi nyilatkozat kitöltéséhez kötném, mert egyrészt tényleg nem kockázatmentes a szer, a gyakori alkalmazása meg kifejezetten káros.
"A melegek ügyével folyamatosan foglalkozik a Fidesz"
Kizárólag populista célokra használja őket, ahogy a nőket is. Társadalmi indulatokat gerjeszt, amit aztán szavazatok formájában csapol le.
A 2) pontoddal mélyen egyetértek.
Azt hogy a többségnek mi releváns, azt Orbán dönti el. Láttál te egyszer is olyat, hogy a fideszesek valamiféle igényt fogalmaztak volna meg a kormánynak és ők erre reagáltak volna? Nincs ilyen.
Orbán bejelenti hogy a nemváltó óvodások az ország legfőbb problémája és a szektás hívei ezt el is fogadják. Még önálló igényeik sincsenek, azt is a fidesz mondja meg nekik, hogy mi legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!