Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Azért ez most kicsit meglepett?

Azért ez most kicsit meglepett?

Figyelt kérdés
[link]

okt. 31. 07:19
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
10%
Ezt hülyeség így nézni, 2009-ben is a magas árak, alacsony fizetések, stb miatt folyamatos panaszkodás ment.
okt. 31. 07:40
 2/15 Fsms ***** válasza:
62%

1# hithű Fideszesként neked biztosan jól megfizetett milliós állami pozíciód van, de az átlag ember csak elszegényedett a Fidesz uralma alatt.

Pont ebből látszik a Fidesz gazdaság politikájának hibája.

okt. 31. 07:45
 3/15 anonim ***** válasza:
23%

2-es!

Van egy összehasonlító táblázat mostani, meg 2009-es árakkal.

Erre írtam, hogy nincs értelme így nézni. '70-ben meg 5Ft volt a kenyér. És? 2009-ben ugyanez a nyavajgás ment, hogy minden drága, meg drágul, a fizetés kevés.

okt. 31. 07:52
 4/15 anonim ***** válasza:
88%

2009-ben gazdasági válság alatt panaszkodtak az emberek, érthetően.

Most meg dübörgünk előre nem hátra és mégis alig lehet megélni a fizetésekből.

5/15 anonim ***** válasza:
100%
Mi lepett meg? 2009-ben, hú, mit vettem, 10-12 ezret fizettem, Most vásárolok, 60-70 ezer és meg sem lepődök.
 6/15 anonim ***** válasza:
20%

4-es!

De 1992-ben, 2001-ben, 2006-ban, 2015-ben, stb is mindig ez volt, nem a 2009 a lényeg, hanem az, hogy akármi volt eddig, mindig ugyanezekért panaszkodtak az emberek amiért most.

okt. 31. 07:59
 7/15 anonim ***** válasza:
74%
3-as, azért nagyon durva, hogy nyavajgóknak nevezed a gazdasági világválság áldozatául esett embereket. Ennyire vagytok nemzeti, ennyire vagytok keresztyényi.. Az átlagember sem 2009-ben, sem 2024-ben nem él jobban, csak 2024-ben mindehhez még ezt a dölyfös büszkeséget is előadjátok, hogy a holdról is látszotok. Szerintem kvára nem nevetség tárgya, elhúzhatna már lassan az egész bagázs a búba a rothasztó cinizmusával meg az örökös másokra mutogatásával együtt.
okt. 31. 08:23
 8/15 anonim ***** válasza:
31%

7-es!

Ahogy írtam, nem a 2009 a lényeg, amikor nem volt világválság, akkor is ugyanez a nyavajgás ment. Ne mond, hogy ezt nem látod!

Ha elhúz ez a bagázs és jön egy másik, akkor is ugyanígy folytatódik a nyavajgás.

Amúgy én nem vagyok Fideszes, 2010-ben még a Fideszre szavaztam, azután már azt sem.

okt. 31. 08:37
 9/15 anonim ***** válasza:
15%

Engem nem.

Reálértéken simán jobban állunk, több mindent tud az emberek nagy része megvenni, és még megtakarítani is...

okt. 31. 08:37
 10/15 anonim ***** válasza:
63%
8. Hát nekem ez félig hasznos. Egyfelől igazad van, nem lesz itt jobb világ, bárki is jön hatalomra, másfelől nesze semmi, fogd meg jól. Amúgy '10-ben szavaztam köpcösékre utoljára én is :-D
okt. 31. 08:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!