1# hithű Fideszesként neked biztosan jól megfizetett milliós állami pozíciód van, de az átlag ember csak elszegényedett a Fidesz uralma alatt.
Pont ebből látszik a Fidesz gazdaság politikájának hibája.
2-es!
Van egy összehasonlító táblázat mostani, meg 2009-es árakkal.
Erre írtam, hogy nincs értelme így nézni. '70-ben meg 5Ft volt a kenyér. És? 2009-ben ugyanez a nyavajgás ment, hogy minden drága, meg drágul, a fizetés kevés.
2009-ben gazdasági válság alatt panaszkodtak az emberek, érthetően.
Most meg dübörgünk előre nem hátra és mégis alig lehet megélni a fizetésekből.
4-es!
De 1992-ben, 2001-ben, 2006-ban, 2015-ben, stb is mindig ez volt, nem a 2009 a lényeg, hanem az, hogy akármi volt eddig, mindig ugyanezekért panaszkodtak az emberek amiért most.
7-es!
Ahogy írtam, nem a 2009 a lényeg, amikor nem volt világválság, akkor is ugyanez a nyavajgás ment. Ne mond, hogy ezt nem látod!
Ha elhúz ez a bagázs és jön egy másik, akkor is ugyanígy folytatódik a nyavajgás.
Amúgy én nem vagyok Fideszes, 2010-ben még a Fideszre szavaztam, azután már azt sem.
Engem nem.
Reálértéken simán jobban állunk, több mindent tud az emberek nagy része megvenni, és még megtakarítani is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!