Vettem egy vw t5 2013 crtdi.200 ezer volt benne. Markaszervizben utanna neztem kicsit meglepett?!
Figyelt kérdés
450 ezer km van benne valojaban, de az autobol gyari alkatreszeket szedtem ki vezerles stb minden gyari volt, van okom aggodalamra? Mennyit mennek el ezek?2019. okt. 3. 16:33
1/5 anonim válasza:
Álljunk meg egy pillanatra!
Vétel után nézetted át és ellenőrizted le a km-t? Ez most komoly?
2/5 anonim válasza:
A bizonyított kilométer vissza tekerés az, amikor lehet reklamálni az eladónál, de persze ez sem egyszerű.
Nyilván számít, hogy mennyiért vetted, de ha most hozta be a kereskedő, akkor feltételezhető, hogy köze van a kilométer állás manipulálásához.
Egy 450 kilométert futott autónál meg nem előny, sőt inkább aggodalomra ad okot, ha az alkatrészek gyáriak, (nem pedig gyárira lettek cserélve), mert az azt jelenti, hogy előbb-utóbb mindet neked kell cseréltetni, és egy ilyen futás teljesítmény után már a legdrágább darabok cseréje is esedékes lehet.
3/5 anonim válasza:
Ez csalás ha van bizonyítek arra hogy mik a valós adatai ellenben amivel vetted mert mindkettő dokumentwlt stb akkor lehet reklamálni és érdemes .
4/5 anonim válasza:
450e km után (különösen gyári alkatrészekkel) ez az autó már megette a kenyere javát. Ha van róla bizonyítékod, hogy ennyit futott, valahogy meg kéne próbálni 'visszacsinálni' az adásvételt (ha lehet), hiszen lényeges adatot 'hamisítottak meg' az eladáskor és az alapján döntöttél a vásárlás mellett...
5/5 anonim válasza:
Rengeteget bírnak ezek is, csak mindig a negatív példák kerülnek előtérbe, ezért terjesztik sokan, hogy nem megbízhatóak az újabb Transporterek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!