Mi ez a sok kritika a forint miatt?
Pont hogy erős a forint. A fiam Gyurcsány alatt hazaküldött 1000 eurót. Kiszúrták a szemem 260 ezerrel.
Mióta Orbán miniszterelnök úr van, volt hogy 420 ezret adtak érte. De legutóübb is 390 ezret kaptam. Azért nem mindegy!
Izé... lehet rossz helyen tanultam a közgazdaságtant, de ha egy fizetőeszköz leértékelődik akkor azt gyengülésnek mondják és nem erősödésnek :D
Amúgy meg a baloldalról mindenért is támadják a kormányt, hol az infláció, hol a forintleértékelődés hol más miatt. Ez az ellenzék dolga, ha mindenre bólogatna akkor nem ellenzék lenne :)
nem, valóban nem mindegy
szerintem is erős a forint mert külföldön élek és euróba kapom a fizetésem de neked húzósabb megvenni forintból valamit ha most 408 ft 1 eur mintha 309 ft lenne, mint amennyi volt.
A kérdező nagyon szépen leírta, mi a baj a Forinttal.
Ahogy a kérdező által leírtakból is látszik, a baj az vele, hogy gyenge.
Gyenge azt jelenti, hogy adott Forintból kevesebb Eurót lehet vásárolni.
Persze ezzel együtt jár, hogy ugyanannyi Euroért több Forintot adnak, de ez inkább szomorú mint dicséretes dolog, mivel azért lesz belőle több Forint, mert annyira keveset ér.
Tehát a kérdező szépen megmagyarázta a saját kérdését, csak a következtetése volt hibás...
A kérdező ironizál.
A baj az, hogy sok fogalmatlan szerencsétlen ezt komolyan így gondolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!