Ki hálás a Fidesz családokat segítő terveinek? Ki fog ezek után a Fideszre szavazni 2026-ban?
Figyelt kérdés
Magyarországnak új gazdaságpolitikára van szüksége. Így lehetséges a béremelési program, tőkejuttatás a kis- és középvállalkozásoknak, a lakáshoz jutás támogatása és a 13. havi nyugdíj megvédése.okt. 30. 22:02
1/17 A kérdező kommentje:
Ez nagyon ellentétes a Tisza pártal akik eltörölnék a rezsicsökkentést és a 13 havi nyugdíjjat, be engednék a migránsokat, a gyerekeket a szülők beleegyezése nélkül lmbtq propagandával tömnék a fejüket, bele sodórnák Magyarországot a háborúba! A Tisza párt Brüsszel bábja a Fidesz a nép szolgája!
okt. 30. 22:07
3/17 anonim válasza:
Úristen...Egy újabb agymosott fideszes.
4/17 anonim válasza:
Én aztán nagyon hálás vagyok nekik, bárhol meglátom a Viktorunk pofáját köpni fogok egyet.
5/17 anonim válasza:
1# Ez a komment olyan súlyos, hogy már jelenteni kéne "egyértelmű kitaláció"-ként.
6/17 anonim válasza:
1. "bele sodórnák Magyarországot a háborúba!"
Kedvenc hírportálod, az origó szerint már vh van! Szóval késő, békepártikám.
7/17 anonim válasza:
Nem tudom eldönteni, hogy a kérdező komolyan gondolja, vagy csak trollkodik és ironizál.
8/17 anonim válasza:
Az ún. "rezsicsökkentést" a Fidesz félig már eltörölte.
Magánszemélyeknek bizonyos kvóta felett, cégektől meg többet is szednek be a szükségesnél.
...egyáltalán nem biztos, hogy a Fidesz tartani tudja a "rezsicsökkentést" hosszabb távon, függetlenül attól, hogy más mit mondott vagy sem.
9/17 anonim válasza:
Az usb-C-knek nincs kisvállalkozásuk, ezen spórolhattok, krumplinak jobb a megtérülése.
10/17 anonim válasza:
"Magyarországnak új gazdaságpolitikára van szüksége. Így lehetséges a béremelési program, tőkejuttatás a kis- és középvállalkozásoknak, a lakáshoz jutás támogatása és a 13. havi nyugdíj megvédése"
És erre még csak most jöttek rá 14 év után??? 😂😂😂
Na ezért is fogok én a Tiszásokra szavazni és viszek magammal még sok embert.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!