Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ki hálás a Fidesz családokat...

Ki hálás a Fidesz családokat segítő terveinek? Ki fog ezek után a Fideszre szavazni 2026-ban?

Figyelt kérdés
Magyarországnak új gazdaságpolitikára van szüksége. Így lehetséges a béremelési program, tőkejuttatás a kis- és középvállalkozásoknak, a lakáshoz jutás támogatása és a 13. havi nyugdíj megvédése.

okt. 30. 22:02
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
Ez nagyon ellentétes a Tisza pártal akik eltörölnék a rezsicsökkentést és a 13 havi nyugdíjjat, be engednék a migránsokat, a gyerekeket a szülők beleegyezése nélkül lmbtq propagandával tömnék a fejüket, bele sodórnák Magyarországot a háborúba! A Tisza párt Brüsszel bábja a Fidesz a nép szolgája!
okt. 30. 22:07
 2/17 A kérdező kommentje:
okt. 30. 22:07
 3/17 anonim ***** válasza:
77%
Úristen...Egy újabb agymosott fideszes.
okt. 30. 22:08
 4/17 anonim ***** válasza:
77%
Én aztán nagyon hálás vagyok nekik, bárhol meglátom a Viktorunk pofáját köpni fogok egyet.
okt. 30. 22:11
 5/17 anonim ***** válasza:
79%
1# Ez a komment olyan súlyos, hogy már jelenteni kéne "egyértelmű kitaláció"-ként.
okt. 30. 22:18
 6/17 anonim ***** válasza:
71%

1. "bele sodórnák Magyarországot a háborúba!"

Kedvenc hírportálod, az origó szerint már vh van! Szóval késő, békepártikám.

okt. 30. 22:19
 7/17 anonim ***** válasza:
71%
Nem tudom eldönteni, hogy a kérdező komolyan gondolja, vagy csak trollkodik és ironizál.
okt. 30. 22:53
 8/17 anonim ***** válasza:
61%

Az ún. "rezsicsökkentést" a Fidesz félig már eltörölte.

Magánszemélyeknek bizonyos kvóta felett, cégektől meg többet is szednek be a szükségesnél.

...egyáltalán nem biztos, hogy a Fidesz tartani tudja a "rezsicsökkentést" hosszabb távon, függetlenül attól, hogy más mit mondott vagy sem.

okt. 31. 02:05
 9/17 anonim ***** válasza:
55%
Az usb-C-knek nincs kisvállalkozásuk, ezen spórolhattok, krumplinak jobb a megtérülése.
okt. 31. 07:26
 10/17 anonim ***** válasza:
82%

"Magyarországnak új gazdaságpolitikára van szüksége. Így lehetséges a béremelési program, tőkejuttatás a kis- és középvállalkozásoknak, a lakáshoz jutás támogatása és a 13. havi nyugdíj megvédése"

És erre még csak most jöttek rá 14 év után??? 😂😂😂

Na ezért is fogok én a Tiszásokra szavazni és viszek magammal még sok embert.

okt. 31. 07:28
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!