Ez komoly, hogy a kormány koszos 4 millióval akar 5 évre röghöz kötni szakmunkás tanulókat ezzel az uj “munkáshitellel”?
Ha a kormány ad valamit, nem jó! Ha semmit nem ad, az se jó!
Neked mi lenne a jó?
#11 Ha adna ingyen pénztet mindenre, Dubaj2!
Attól esett volna le az álla, ha mondjuk adott volna az állam 20 millát puszira azért, mert fiatal és itthon dolgozik és emellé kapott volna még 30 millió kölcsönt amit törleszthetne a havi 2 milliós minimálbéréből, amiért dolgozik heti 15 órát a munkahelyén és még 15 órát home office-ban és ha bilincsben vinnének el mindenkit aki ennek hallatán akár csak egy petákkal is emeli az ingatlanjának az árát. Ja és az első gyerek után meg elengedjük a 30 milla kölcsönt mindenkinek, nőnek, férfinak egyaránt. Na az azért od.baszna rendesen, nem ilyen csóróskodás 4 millával. Mire elég? Semmire! Ha semmire nem elég, akkor azt egyenesen elvették, elvettek valamit, nem adtak! Eddig, hogy nem adtak az volt, hogy ezek nem adnak, búsulok, le vagyok ejtve, óóóó, most adnak 4 milliót, azért viszont már a k....anyjukat, hogy csak ennyit adnak! Jövőre indulok a választásokon és nem lesz ilyen csóróskodás, ezt fogom beígérni,, én leszek a "bizonytalan jó". Ahogy azt egy másik kérdésnél megfogalmazta valamelyik kérdező, szerinte a Tisza a bizonytalan jó, akkor én ezzel sőt mi több a bizonytalan k.rvára jó leszek és ráverek ezzel a Tiszára, mert elviszem a 25 év alattiakat is a Fidesztől a Tiszásokkal együtt. Nem hogy adómentesség lesz, én fogok adni mindenkinek havonta borítékban egy kis pluszt bulira, koncertre, ilyesmi. Más nem is kell ugye, Péter is egyedül van, én is lehetek egy magam a párt. Magyarázkodni nem kell mit miből, senki se kíváncsi rá, szakértelem nem kell, ezzel a kis ésszel is megfelelő vagyok mi adatott. Plagizálni sem plagizáltam, mert hát mit plagizáltam volna, hagggggyjad már??? Nem is vagyok botrányos, soha bele nem kötöttem még senkibe se, asszony sincs kiről titokban felvétel készülne, semmi közöm a csöves Fideszhez, soha nem békameneteltem, nem tapsoltam túl (se sehogy) Orbán közönségét Tusványoson, életemben nem ejtettem le még telefont, nem hogy a Dunába, a földre se. Tökéletes alany, tökéletes tervekkel.
Nagyon jó kis írás! Respect!
Várom a minden - szar hívők válaszát!
Jaaaa. Ábrahám Róbert felmondott a Pesti Srácoknál. Kommentek: Ábrahám előre menekül mert tudja, hogy a Fidesznek vége. Köpönyegforgató gazember volt és maradt is.
Konklúzió: ha Pesti Srácokos vagy, rohadj meg. Ha kilépsz, rohadj meg. Szóval mindenképp rohadj meg!
Jaaa. Fidesz az EP - ben nem szavazza meg Ukrajna támogatását 35 milliárd euró értékben.
Balos nép; Orbán Putyin pincsi, hazaáruló
Ugyanezen szavazáson TISZA tartózkodott.
Balos nép; MP micsoda hazafi
Konklúzió: balosnál logikát ne keress ( Varga Juditot utáljuk mert NER-s volt. MP-t szeretjük, NER-s volt!l)
👊😃
"Ha a kormány ad valamit, nem jó! Ha semmit nem ad, az se jó!"
Adnia kellene, csak ha hülye módon ad, akkor az bizony baj.
A "családtámogatások" pl. nem segítették a családokat, mert a támogatások beépültek az ingatlanárakba, vagyis a családos ember nincs előrébb, viszont mindenki mást ellehetetlenítettek.
Ez egy rossz módszer arra, hogy adj.
A másik rossz módszer, amikor adózott összeg alapján adsz, mert a gazdag ember többet adózik, tehát többet kap vissza annak ellenére, hogy nincs rá szüksége. Viszont a szegény ember pár ezer forinttal, amit visszakap, azzal nincs kisegítve.
Vagyis ez is egy rossz módszer arra, hogy adjon.
Célzott támogatást kellett volna bevezetni, mert azt sokkal kisebb összegből meg lehet oldani és sokkal hatásosabb.
Minden egyes esetben számít az, hogy mit milyen feltételekkel vezetnek be, mert csak az alapján lehet eldönteni, hogy jó-e és bizony rossz feltételekkel, teljesen mindegy, hogy mit csináltak, az rossz lesz. Ennyit kellene felfogni a fideszeseknek, de láthatóan ez is túl komplex.
Külföldön 2000 eurot keresel kb szakmunkasként, ez ma kicsivel több mint 800.000 forint.
Ha vallalkozol akkor egyedul simán megkeresel ennyit, vagy akar többet és otthon alacsonyabb a megélhetési költség mindent összevetve.
4 milliot 10éven át fizetsz kamatmentesen ami k@rva jo mert ilyen inflacio mellett az a kicsivel több mint 30.000 forint havonta nem sok pénz es 5 ev mulva meg kevesebbet fog erni.
4 millioval sokra nem mesz de ha ennyi kell hogy pl epitoipari vallalkozast indits akkor nagy segitseg, veszel egy hasznalt kisbuszt, szerszamokat es mehet a munka.
Nyilvan ez csak opcio, meg mindig ott van az az opcio hogy kimesz kulfoldre. En is kimentem es kint élek, dolgozok. Itt sincs kánaán de a szakmunkasok helyzete jobb, legalábbis olyan feltételekkel dolgozok ami otthon csak álom volt az èpítőiparban pl 8 oras bejelentes, munkas auto, munkaruha
Szakmunkásként 400,- Ft-val számolva itthon is meg van a 2 ezer euróm!
Minden országban van, akinek bejön a jobb lét. Van akinek nem. Mindenhol vannak szegények és mindenhol vannak tehetősebbek.
Nem hiszek a minden-szarizmusban, mint vallásban!
17:
Ez a “mindenszarizmus” az uj mentsvár azoknak, akik kárvallottjai a Fidesz-rezsimnek, de ok márpedig csakazértsem akarjak látni a szart. Ok. Ők a menthetetlenek.
"Ha vallalkozol akkor egyedul simán megkeresel ennyit, vagy akar többet és otthon alacsonyabb a megélhetési költség mindent összevetve."
Mondjuk ehhez az is kell, hogy olyan szintű munkát végezz, ami meg oktatás kérdése, ami meg szar Mo.-on.
Amikor legutoljára megcsináltattuk a fürdőt, akkor 3-szor kellett újracsináltatni, mert olyan szar munkát végeztek és a végére mínuszban jöttek ki.
A szakmunkás oktatás csak egy belépő, az utána ledolgozott évek alatt tanulod meg a szakmát. Kb 15 éve vagyok festő és minőségi munkát tudok csinálni, a kérdés csak hogy mennyien hajlandók ezt megfizetni. Ha az ember megtalálja azokat az ügyfeleket akik nem az összeget nézik első sorban hanem a minőséget akkor nem kell kapkodni és összecsapni a munkát ahoz hogy profitot termelj.
Sajnos a legtöbben jó munkát akarnak olcsón. Megcsinálom én is olcsón csak akkor előre tisztázni kell hogy mit kap azért az árért.
Aki Mercit akar az ne Suzukit vegyen hanem fizesse meg a Mercit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!