Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek a Jobbik...

Mi a véleményetek a Jobbik javaslatáról és különösen annak indokolásáról?

Figyelt kérdés

[link]

Aki lusta megnyitni: minden magyarnak ingyenesen biztosítanák a sírhelyet, DE kizárólag a földbetemetkezésre vonatkozna a javaslat, az urnafal ugyanis nem illeszkedik a magyar hagyományokhoz, ez egy szabadkőműves javaslat volt, amit a kommunista rendszer karolt fel.

Szerintem az urnafalakra vonatkozó "érvelés" olyannyira primitív, hogy még a "régi" (kb. 2014 előtti) Jobbiknál is dobnának egy hátast.

Mit gondoltok, a tervezett intézkedés (pláne ha meg is valósul) hozhat annyi szavazatot, hogy a Jobbik visszakerüljön a politikai térképre?

okt. 30. 14:38
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem fog ezzel visszakerülni sehova a Jobbik.
okt. 30. 14:41
 2/3 anonim ***** válasza:
Na bumm, egy temetés árához képest nulla forint. Fillérekért váltottam meg én is. A temetést nézve, kb 500-nál kezdődik. Barátom anyukája 3 hete lett temetve. Barátom osztálytársa volt a temetkezési cég vezetője. Egy közepes temetést, önköltségi áron 130 ezerért csinált.
okt. 30. 15:07
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem az érdekel hogy fizetős vagy sem. De miért csak 20 évre lehet megváltani, míg a zsidótemetők évszázadok óta érintetlenek... persze ez nem "rasszizmus" meg diszkriminatív...
dec. 2. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!