Az új munkáshitelből milyen alapon rekeszti ki a kormány a 25 év felettieket? Miért nem jár a 25 éven felettieknek?
#10 Szép is lenne amiket összehordtál, HA igaz lenne.
De pont ti vagytok azok akik 14 éve hisztiztek a családi pótlék emelése miatt. Ti vagytok akik alanyi jogon járó "alapjövedelmet" akartatok. Ti vagytok akik segélyeket akartok állandóan, meg ti vagytok azok akik a költségvetési pénzeket random civil szervezeteknek akarnátok odaadni és tömegével ellátni, eltartani illegális migránsokat, csak mert azoknak pont ide van kedve bejönni.
Tesztek ti arra hogy mindenki éljen meg abból amit maga elő tud teremteni, csak az nem tetszik nektek, hogy most segélyek helyett adókedvezmények vannak és az kapja akik dolgozik.
#11 Miért ne lenne igaz? Nekem és még sokunknak ez a hitvallásunk, hogy mindenki abból éljen, amit meg tud keresni. Ne legyen ingyen ebéd.
A gazdasági bukás is igaz. Nem láttad a mai GDP eredményt? Akkor nézd meg. Vagy az Origo nem számolt be róla?
Miért, kik vagyunk, írd már le. Közülünk nem én vagyok hatökör, akire többes számban kell hivatkozni. Me égesd már magad.
Civil szervezetnek? Mit ki akart odaadni? Te kábítószer hatása alatt állsz? Vagy anélkül is haluzol? Jézus, Mária segíts.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!