Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Bárki jobb lenne mint a Fidesz?

Bárki jobb lenne mint a Fidesz?

Figyelt kérdés

okt. 29. 17:52
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
Tartózkodom.
40 szavazat
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
63%
Jobbára igen, bár azért szűkíteném egy kicsit azért a "bárkik" körét...
okt. 29. 17:55
 2/20 anonim ***** válasza:
41%
Ne röhögtess
okt. 29. 18:12
 3/20 anonim ***** válasza:
56%
Ha a bárki alatt koaliciót értünk, igen, egy koalicióban, bárki jobb lenne. Egy egypártrendszer, nem.
okt. 29. 18:17
 4/20 anonim ***** válasza:
66%
Gyurcsányon kívül bárki
okt. 29. 18:20
 5/20 anonim válasza:
63%
Szerintem teljesen mindegy, ha valaki hatalomra kerül valószínűleg ugyanolyan szar lesz mint a fidesz max másban
okt. 29. 18:24
 6/20 Ghgj ***** válasza:
59%
Nem, akármennyire is utálom őket, azért el tudok képzelni olyan rezsimet, ami sz.rabb lenne ennél. Mondjuk úgy, hogy egy 0-100 skálán, ahol a 0 a teljes eltiprás, sanyargatás és a nemzeti identitás teljes felszámolása, a 100 pedig az ideális politikai színtér, ők olyan 20-30 között vannak.
okt. 29. 18:43
 7/20 anonim ***** válasza:

Szerintem addig amíg nem egy idegen hatalom katonai megszállása alatt állunk, amíg a véleményed kifejezéséért nem vetnek tömlöcbe, kínoznak meg, löknek ki az ablakon, ítélnek halálra, addig amíg szabadon szavazhatsz arra akire akarsz, addig egyetlen szomorú dolog történhet. Hogy nem a te választottad alakít kormányt. Ez lehet nagyon frusztráló, de még mindig megteheted, hogy a hülyék tobzódása ellenére is mindent megteszel a saját és családod sorsának alakításáért. Például olyan munkaerőpiaci pozíciót szerzel meg tanulással, tapasztalatszerzéssel, akár elköltözéssel, hogy minél többet keressél.

Ti megtettetek mindent, hogy a SZEMBESZÉL ELLENÉRE boldoguljatok, vagy azok vagytok, akik mindig a körülményekben találjátok meg a felelőst?

Én tényleg nem tudom megérteni azokat az embereket akik hagyják, hogy az életminőségük alapvetően hülye politikusok baromságaitól függjön. Szedjétek már össze magatokat

okt. 29. 18:56
 8/20 anonim ***** válasza:
0%
Bárki!
okt. 29. 19:01
 9/20 anonim ***** válasza:
Gyerekek, gyorsan mindenki írja be ide, hogy MP győzni fog, mert most kaptam a hírt, hogy ettől függ, hogy tényleg győzni-e fog 2027-ben
okt. 29. 19:04
 10/20 Ghgj ***** válasza:

#7: A kommented eleje is fals. "Szerintem addig amíg nem egy idegen hatalom katonai megszállása alatt állunk, amíg a véleményed kifejezéséért nem vetnek tömlöcbe, kínoznak meg, löknek ki az ablakon, ítélnek halálra, addig amíg szabadon szavazhatsz arra akire akarsz, addig egyetlen szomorú dolog történhet. Hogy nem a te választottad alakít kormányt."

Tegyük fel, hogy a Fideszre szavaztam 22-ben. A fentiek egyike sem érvényesül, de: míg a kormányhoz közeli emberek kastélyokban laknak, a középosztálybeliek NEM KAPNAK normális ellátást az egészségügyben, aminek a fenntartását támogatják évtizedek óta az adójukkal. A gyerekeiket nem hozzáértők tanítják, elesnek a felsőoktatástól. Az egyik legrégebbi nemzeti ünnepüket szembeköpik azzal, hogy egy bárcás kva szegi meg a kenyeret, aki még egy egész nemzet ünnepét is magára meg a tyúkszaros magánéletére forgat ki.

Nehogymár az szóljon a Fidesz mellett, hogy nem kínoznak nyilvánosan embereket. Szégyen erre hivatkozni.

okt. 29. 19:05
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!