Szerintem addig amíg nem egy idegen hatalom katonai megszállása alatt állunk, amíg a véleményed kifejezéséért nem vetnek tömlöcbe, kínoznak meg, löknek ki az ablakon, ítélnek halálra, addig amíg szabadon szavazhatsz arra akire akarsz, addig egyetlen szomorú dolog történhet. Hogy nem a te választottad alakít kormányt. Ez lehet nagyon frusztráló, de még mindig megteheted, hogy a hülyék tobzódása ellenére is mindent megteszel a saját és családod sorsának alakításáért. Például olyan munkaerőpiaci pozíciót szerzel meg tanulással, tapasztalatszerzéssel, akár elköltözéssel, hogy minél többet keressél.
Ti megtettetek mindent, hogy a SZEMBESZÉL ELLENÉRE boldoguljatok, vagy azok vagytok, akik mindig a körülményekben találjátok meg a felelőst?
Én tényleg nem tudom megérteni azokat az embereket akik hagyják, hogy az életminőségük alapvetően hülye politikusok baromságaitól függjön. Szedjétek már össze magatokat
#7: A kommented eleje is fals. "Szerintem addig amíg nem egy idegen hatalom katonai megszállása alatt állunk, amíg a véleményed kifejezéséért nem vetnek tömlöcbe, kínoznak meg, löknek ki az ablakon, ítélnek halálra, addig amíg szabadon szavazhatsz arra akire akarsz, addig egyetlen szomorú dolog történhet. Hogy nem a te választottad alakít kormányt."
Tegyük fel, hogy a Fideszre szavaztam 22-ben. A fentiek egyike sem érvényesül, de: míg a kormányhoz közeli emberek kastélyokban laknak, a középosztálybeliek NEM KAPNAK normális ellátást az egészségügyben, aminek a fenntartását támogatják évtizedek óta az adójukkal. A gyerekeiket nem hozzáértők tanítják, elesnek a felsőoktatástól. Az egyik legrégebbi nemzeti ünnepüket szembeköpik azzal, hogy egy bárcás kva szegi meg a kenyeret, aki még egy egész nemzet ünnepét is magára meg a tyúkszaros magánéletére forgat ki.
Nehogymár az szóljon a Fidesz mellett, hogy nem kínoznak nyilvánosan embereket. Szégyen erre hivatkozni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!