Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Bárki jobb lenne mint a Fidesz?

Bárki jobb lenne mint a Fidesz?

Figyelt kérdés

okt. 29. 17:52
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Nem fals, csak nem értetted mewg amit olvastál. Van ez így.

Van esélyed leváltani a fideszt? Van! Ha az általam vázolt helyzet létezne, lenne esélyed leváltani őket? Annyi mint nekünk az oroszok ellen 56-ban. Semmi. Egyrészt tehát ha ez a véleményed, nosza, tessék leváltani őket!

Megszálló katonaság akadályoz meg benne? Kinyírnak, ha rossz helyre szavazol? Úgy tudom nem.

Nincs minden héten választás? Hát ilyen ez a tömegdemokrácia.

Én tehát támogatom, hogy leváltsd őket, mi a probléma?

okt. 29. 19:15
 12/21 anonim ***** válasza:
47%
Lényegében jobb könnyebben lehet a legtöbb ellenzék mint rosszabb ha jobb gazdasági szakértők vannak a csapatukban illetve ha csak minimálisan hagynak fel a korrupcióval még talán akkor is, mert Orbánnak azért még ott voltak a vírus előtti évek is bizonyítani, tulajdonképp a GDP növekedés akkor se igazán az ő reszortja volt. A jelenlegi helyzet szűlt neki egy kis látszólagos előnyt, mint pl a valótlan hirdetése annak hogy mindenki háborúpárti meg beengedné a migránsokat rajta kívűl. De ezen kívűl a gazdasági lépései mégis teljesen az ellenkezőjét mutatták annak amire számított. 2026-ig viszont van még mit felmutatni az összesnek, csak ugye Orbán intézkedéseit mindig többen fogják látni, és ha valami nem jól sül el az be van seperve az ágy alá.
okt. 29. 19:28
 13/21 anonim ***** válasza:
37%
Nem, gyurcsány és magyar péter nem lenne jobb.
okt. 29. 19:33
 14/21 anonim ***** válasza:
46%
Akkor a Gyurcsány is?
okt. 29. 21:15
 15/21 anonim ***** válasza:
29%
Nem, és ezt úgy mondom hogy soha nem szavaztam a Fideszre és legszívesebben lámpavasra huzatnám az ott bent ülőket. Ez a mindent lesz@runk csak jöjjön valaki más mentalitás sok jót soha nem fialt. Elvégre ezt a rabló kormányt is hasonló szentimentalitás alapján emeltük a nyakunkba, szerintem avehemens Tiszás szavazók nagyon szépen demonstrálják azt hogy ami az átlag szavazó inteligenciáját illeti, nem csak a fideszeseknél vannak bajok.
tegnapelőtt 08:21
 16/21 anonim ***** válasza:
38%
#15 Nem? Hogy nem? Amikor attól a néhány ex-KISZ-es kölyöktől (fidesz) el lett véve a kormányzás 8 évre addig csak annyi plusz tudásnak sikerült a birtokába jutniuk hogy hogyan lopjanak többet még mielőtt leváltanák őket is újra, illetve még profi propaganda előállítása, nemdebár?
tegnap 14:44
 17/21 anonim ***** válasza:
Hülyeséget beszélsz
tegnap 15:00
 18/21 anonim ***** válasza:
#17 Mert 2010 után mit kezdtek el csinálni ami a > magyar < gazdaság önállósodását szolgálta volna, mi volt az innováció? illetve most mit csinálnak 2022 után? Mert kijelentette hogy szuverén ország akarunk lenni, az összes régebbi álláspontjával ellentétesen dönt jelenleg.
tegnap 17:23
 19/21 anonim ***** válasza:
45%
Jaj, nem arról van szó, hogy nem csinálnak orbitális baromságokat. Arról van szó, hogy meg vagyok győződve, ezzel az új bohóccal még ennél is rosszabb lesz. Egyrészt láttam már karón varjút, másrészt ezen az óvodás vágyvezérelt álmodozáson is rég túl vagyok. Ne legyen igazam
tegnap 19:00
 20/21 anonim ***** válasza:
56%

Ezzel csak az a gond hogy évtizedekig nem menetelhetünk stagnálva azért mert láttunk karón varjút. Nem csak Magyar Pétert vs Orbánt kell mérni vagy meghatározni hogy bohóc vagy nem, hanem a mögöttük álló csapatot is, de tulajdonképp Orbán esett át a ló túloldalára. Mostmár az EU-s pénzekből se fognak tudni lökni fejlesztésekre, saját pénzből meg pláne nem. A kínai vasútvonalat se sokan értik a fideszesek, nem fideszesek, pénzügyesek, se a csődbe ment akkugyártást, stb.

https://www.youtube.com/watch?v=Z2_sZxgVqss

https://www.youtube.com/watch?v=eDM4NGElfiM

[link]

tegnap 20:49
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!