Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek, ha az ország...

Fideszesek, ha az ország javarészt importál, és a gyengülő forint miatt egyre drágábbak lesznek a termékek (hisz a kereskedő nem fogja saját zsebből kifizetni), akkor is tapsikoltok a gyenge gazdaságnak?

Figyelt kérdés
Vagy a közgazdaságtan nem erősség és még mindig rendben van, amit a tolvaj gazdi és sleppje csinál?
okt. 29. 21:13
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Egy, nevezzük X-nek a boltot.

Tavaj nyáron cseresznyét akartam venni, imádom. Csak félig rohadt csomagolású Magyar cseresznyét kaptam volna 990-ért/fél kiló.

Elmentem Osztrákba. Ott kaptam gyönyörü hibátlan cseresznyét 4 euróért (1500 Ft) fél kilót.

2 héten belül még a rohadt cseresznyét sem árulták a boltok.

De karácsonykor lett megint cseresznye a boltban. És 7000 Ft/kiló. Ha jól emlékszem Csíléböl.

Én kérdezem: KI dönti el, hogy a cseresznyét itthon adom el, vagy külföldön? Nem a kereskedö?

ma 04:13
 22/22 anonim ***** válasza:
Bövitem: Magyar cseresznyét kaptam Ausztriában.
ma 04:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!