Fideszes, lmbtq ellen törvényhozó Szájer megbánta a melegorgiát és az ereszen drogokkal lecsúszó tettét?
Figyelt kérdés
okt. 29. 10:57
A kérdező szavazást indított:
Csak az ereszes részt.
Nem bánta meg, azóta már sokkal keményebb partykon is járt.
Csak a meleg orgiát.
Megbánta, azóta Bese atyához is jár, napi 2x.
Fideszes vagyok, kifejtem.
6 szavazat
3/6 Mad Max2 válasza:
Azt bánta meg hoyg lebukott
Szerintem azóta is összejár a fidezses haverjaival vazelin partikra
Haverjai: Bajer Zsóti, Gulyás Geri, Kocsis Máté, Orbán Gáspár, és persze a kdnp/keresztyénnyy pedoó papokkal is tuti vazelinezik egymást.
4/6 anonim válasza:
Miért érdekes?
Ő legalább távozott a közéletből, nem mint egyesek...
5/6 anonim válasza:
Gondolhatod, ha covid járvány és lezárások idején ilyen partin volt, akkor azóta a többi fideszessel mit szervezhettek.
Nem lenne amúgy probléma, ha nem a saját közössége ellen hozott volna propaganda törvényeket.
6/6 anonim válasza:
Nem akarom elképzelni a jelenetet, ahogy valami fiatal fiú orálisan kényesztette a csófadt, öreg pélóját. Az atyát sem ahogy nyögdécsel mikor beleül valami vaskos pélóba. Melegként nyílván nem zavar ha origákra járkálnak, de aki ekkora férfifaló r*banc, az ne uszítson ellenünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!