Az autósok örülnek, hogy a kormány újabb adóemelése miatt drágulhat az üzemanyag ára?
okt. 27. 17:50
11/18 anonim válasza:
2
Ha egy ember szeméttel tüzel, az jobban lerontja a levegőminőséget, mintha 1000 másik kocsival közlekedik.
12/18 anonim válasza:
Én majd csak akkor veszek elektromost ha nem lesznek agyonárazva. Pláne lényegében csak újonnan lenne szabad venni.
Sőt, egy jó hibridet többre nézek. Arra hamarabb beneveznék.
13/18 anonim válasza:
Én a Shellnél tankolok mindig 100-as benzint. Nekem mindig drága volt…
15/18 anonim válasza:
Örülök. Minimum háromezerre kéne emelni.
16/18 anonim válasza:
#2 És autó nélkül hogy jutnék el a munkahelyemre? Megye jogú városban vagyok és egy faluban van a munkahelyem 40km a lakohelyemtől. Tömegközlekedés nem jár arra. Milyen más opciót kínálsz nekem az autó helyett?
17/18 lencsefőzelék válasza:
#16:
A biciklit még nem próbáltad? 40 km az másfél-két óra. Olcsóbb is, egészségesebb is, mint autóval.
18/18 anonim válasza:
#10 Megint csak azt tudom mondani: ahová én járok oda nem jár busz, se vonat. Megtenném ha menne, de nem megy. :) elektromos autóra meg nincs pénzem. De ha adsz rá veszek
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!