Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mégis, hogy történnek a...

Mégis, hogy történnek a fideszes lejáratások?

Figyelt kérdés
Sokszor hallom, hogy a Fidesz a médián lejáratja az ellenfeleit, de mégis hol, hogy mikor? A köz tv-t szinte senki nem nézi, nekem meg minden ismerősömnek csak netflixe van. Azt se tudom, hogy nálunk van-e még a megyei újság.
okt. 27. 15:42
 1/7 anonim ***** válasza:
10%
Sehogy. Magát járatja le a liberális oldal.
okt. 27. 15:44
 2/7 anonim ***** válasza:
81%
Nyilván a köztévén és a közrádión megy lejaratás, aki nem nézi akkor nem, de van aki nézi hallgatja mert egyébként a közrádióban vannak jó dolgok is nemcsak a lejáratás.
okt. 27. 15:45
 3/7 anonim ***** válasza:
0%

Ha megnézed mikor mondanak ilyet akkor nagy többséggel az történik, hogy van egy ügy - valaki mond, tesz valamit - ezt a fideszes média bemutatja, majd ismétli újra meg újra.

Akkor mondják ezt lejáratásnak ha igaz, nem tudnak ellene mással védekezni és már mindenféle magyarázkodás befuccsolt.

Pl. MZP-t lejáratta a "fideszes média" azzal, hogy rendszeresen bemutatták mikor mit hazudott, hogy az ATV műsorvezetője azzal kezdte már egy interjúban, hogy megkérdezte MZP-t, miért van hogy minden alkalommal magyarázkodással kell kezdenie amiért az előző alkalommal mondott/tett valamit amit nem kellett volna. Ez lejáratás, mert az embereknek megmutatták.

Ahogy MP-t is lejáratta szerintük a "fideszes média" azzal, hogy megmutatta mit csinált éjjel abban a bizonyos buliban és újra meg újra elismételték, hozzátéve miképpen is áll a nyomozás éppen.

A ballibek szerint ezek lejáratások.

A valóságban ezek a hírek.

okt. 27. 15:49
 4/7 anonim ***** válasza:
76%

Most voltam nyaralni sosem szoktam tvt nézni de most bekapcsoltam mert eset nem tudtam aludni.

M1 összes híradóban nyomtak hogy xy azt mondta hogy Magyar Peter telefont lopott, na ilyen lejáratások vannak gondolom.

okt. 27. 15:54
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
#4 Köszönöm, hogy igazoltad amit a 3-ban leírtam.
okt. 27. 15:58
 6/7 Gál Gábor 2024 ***** válasza:
82%

Mikor: általában választások idején intenzívebben.

Hol: Origo, Index, TV2, Mandiner, Facebook, Youtube, közmédia, óriásplakátok, Metropol, Blikk, email, telefonhívás... stb. Egyszerűen nem tudod kikerülni, mert minden lehetséges módon szajkózzák a mondanivalójukat.

okt. 27. 16:12
 7/7 anonim ***** válasza:
Olimpia sokan nézték, ott az 1 percesekben is.
okt. 27. 17:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!