Kik a legjobb magyar politikusok szerintetek az elmúlt lassan 40 évben?
Figyelt kérdés
Első helyen MZP, utána Surányi és Bajnai, mert ők hárman már bizonyították szakértelmüket. Negyedik Magyar Péter, bár őt akcióban igazán élesben, még nem láttuk. Bár szerintem nagy lehetőségek vannak benne. Ötödik helyre pedig Lázárt tenném, mert akármennyire egy G, a szerencsejátékbiznisz tiltása és limitálása néhány kaszinóba elképesztően jó volt az emberek számáraokt. 27. 08:13
13/20 anonim válasza:
4: együgyű szektásokat nem nehéz mozgatni. olyan mint amikor a fidesz tereli a birkákat. ugyanaz csak pepitában.
16/20 anonim válasza:
Én mondom ez überelhetetlen, ez az első beszéde a parlamentben.
17/20 anonim válasza:
Akinek nemjó MP az szavazzon csak nyugodtan a tolvaj pedofideszre és fizesse a disznó banda gazdagodását, de akkor ne sírjatok hogy lehetne jobb is az éltszínvonal meg hogy jólenne ha tiszta vizünk-levegőnk lenne.
18/20 anonim válasza:
Nyerges André meg nem csinált itt semmit én most hallottam a nevét először, ő egy senki a politikai élet színpadán van 50-60 ember az országban aki ismeri és ennyi.
19/20 anonim válasza:
Aki változtatni akar annak csak azt tudom mondani hogy Hajrá Tisza! Hajrá MP! Győzni fogunk! azorbán banda meg megy a levesbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!